Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Flesvoeding

Biobimlac 3 450GR

Levert een gezonde bijdrage aan de dagelijkse voedingsbehoefte van de actieve baby en dreumes

8,22

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Biobim
 • Inhoud: 450GR
 • EAN: 8713445090421
  Productbeschrijving

  Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

  Algemeen
  Biobim Biobimlac 3 is te gebruiken voor baby’s vanaf 10 maanden, na BiobimLac 2. BiobimLac 3 wordt gebruikt als onderdeel van een gevarieerde voeding. BiobimLac 3 kunt u gebruiken als drinkmelk (beker of fles) en als basis voor pap. Als bijvoeding kunt u bijvoorbeeld geven: Biobim groente- of Biobim fruithapje. Opvolgmelk is niet geschikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes maanden na de geboorte. Opvolgmelk dient te worden gebruikt op advies van onafhankelijke deskundigen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

  Etiket

  Ingredienten:
  Magere MELKpoeder, weipoeder (Melk), plantaardige olie (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie), maltodextrine (mais), zetmeel (mais), fructose, vitamine C, calciumcarbonaat, ijzerlactaat, vitamine E, bifidobacteriumculturen (b. breve, b. bifidum, b.

  Allergenen:
  Hazelnoot en amandel


  Heeft u een vraag over Biobimlac 3 450GR?

  Meer uit ons assortiment