9364.981 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Flesvoeding

Biobimlac 2 450GR

Biologische opvolgmelk

8,22
  • Merk:  Biobim
  • Inhoud: 450GR
  • EAN: 8713445090445
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Biobim Biobimlac 2 is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot tenminste 1 jaar. BiobimLac 2 kunt u gebruiken als drinkmelk uit fles of als basis voor pap. BiobimLac 2 dient als onderdeel van een gevarieerde voeding. Als bijvoeding kunt u bijvoorbeeld geven: Biobim groente- of Biobim fruithapje. Opvolgmelk is niet geschikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes maanden na de geboorte. Opvolgmelk dient te worden gebruikt op advies van onafhankelijke deskundigen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

Etiket

Ingredienten:
Magere MELKpoeder, weipoeder (Melk),maltodextrine (maiis), plantaardige olien (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie), zetmeel (mais), calciumfosfaat, calcium carbonate, vitamine C, natriumchloride, kalium chloride, ijzerlactaat, Vitamine E,


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biobimlac 2 450GR?

Meer uit ons assortiment