Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Flesvoeding

Biobim Biobimlac 2 450GR

Biologische opvolgmelk

7,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Biobim 
 • Inhoud: 450GR
 • EAN: 8713445090445
  Productbeschrijving

  Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

  Algemeen
  Biobim Biobimlac 2 is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot tenminste 1 jaar. BiobimLac 2 kunt u gebruiken als drinkmelk uit fles of als basis voor pap. BiobimLac 2 dient als onderdeel van een gevarieerde voeding. Als bijvoeding kunt u bijvoorbeeld geven: Biobim groente- of Biobim fruithapje. Opvolgmelk is niet geschikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes maanden na de geboorte. Opvolgmelk dient te worden gebruikt op advies van onafhankelijke deskundigen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

  Etiket

  Ingredienten:
  Magere MELKpoeder, weipoeder (Melk),maltodextrine (maiis), plantaardige olien (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie), zetmeel (mais), calciumfosfaat, calcium carbonate, vitamine C, natriumchloride, kalium chloride, ijzerlactaat, Vitamine E,


  Heeft u een vraag over Biobim Biobimlac 2 450GR?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 66