Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg Capsules 60CP

Combinatiepreparaat van Ubiquinon Q10 en vitamine C

Korting 15%
50,90 43,27
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg is een hoog opneembaar, combinatiepreparaat met het co-enzym Q10 (ubiquinon) en vitamine B2 (riboflavine). Q10 en B2 helpen samen bij vermoeidheid en zijn belangrijk voor tandvlees en bloedvaten.

Dosering
1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens-na de maaltijd in zijn geheel innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
    ADH*
Co-enzym Q10 (ubiquinon) 100 mg -
Riboflavine (vitamine B2) 1.4 mg 100%

Opgelost in plantaardige olie in zachte gelatinecapsules.

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Soja
olie, capsulewand: gelatine, Co-enzym Q10 (ubiquinon), bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water, antioxidant: d-a-tocoferol, vitamine B2 (riboflavine), kleurstoffen: ijzeroxide, riboflavine.

Allergenen informatie
Bevat soja.
Vragen & Antwoorden
Wat zijn alle ingredienten van Bio-Quinin Q 10 Gold?

Bio-Quinon Q10 100mg Gold bevat in olie opgeloste Q10 in zachte gelatinecapsules. Door een speciale behandeling wordt de Q10 echt opgelost in de sojaolie in plaats van gemengd met deze olie. Er ontstaat 1 vloeistof op deze manier heeft Bio-Quinon Q10 GOLD de hoogste biologische opneembaarheid. Naast Q10 bevat deze capsule geen ander vitamines/supplementen.
De precieze ingredienten van een capsule zijn:
Sojaolie. capsulewand (gelatine. coenzym Q10 {ubichinon}, emulgator {glycerol}, antioxidant {d-a-tocoferol om het product beter te kunnen conserveren}, kleurstof {ijzeroxide}.

Wat is Q10?

Q10 komt van nature voor in de voeding. Het lichaam kan deze stof ook zelf aanmaken. Naarmate we ouder worden neemt de eigen productie van Q10 door het lichaam meestal geleidelijk af. Om deze veranderde aanmaak te compenseren, kan extra Q10 hulp bieden.

Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de productie van energie (ATP) uit de verbranding van voedingsstoffen. Dit ATP kan daarna door de cel gebruikt worden voor al die activiteiten die energie vereisen, zoals bijvoorbeeld beweging, het transport van voedingsstoffen en de productie van eiwitten.

Bovendien kan het lichaam soms extra Q10 nodig hebben als de weerstand aangesproken wordt. Q10 wordt dan door het immuunsysteem gebruikt zodat er minder overblijft voor de energie-functie van Q10. Vermoeidheid is dan het gevolg. Extra Q10 geeft dan snel weer energie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100