Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Pharma Nord Bio-Biloba Tabletten 30TB
Pharma Nord Bio-Biloba Tabletten 30TB

Pharma Nord Bio-Biloba Tabletten 30TB

Korting 30%
Adviesprijs 13,95 9,76
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Weldadig voedingssupplement met Ginkgo Biloba extract

Algemeen
Bio-Biloba Tabletten met ginkgo biloba extract. Elke tablet bevat 24mg flavonglycoside en 6mg terpeenlactonen.

Draagt bij aan het behoud van:

- Een goede bloedcirculatie
- Een goed geheugen

Dosering
1 tablet per dag, tenzij de arts anders voorschrijft.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur.

Ingrediënten

Samenstelling per tablet:
Gestandariseerd Ginkgo Biloba extract EGb  100 mg
Waarvan ginkgo flavonglycosiden  24 mg
en terpeenlactonen  6 mg

Ingrediënten:
Vulstof: microkristallijne cellulose, Ginkgo biloba L. extract, verstevigingsmiddelen: talk, sillicumdioxide, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, kleur: titaandioxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.


 

Vragen & Antwoorden
Ik slik nog geen bloeddrukverlagers maar is bibloa niet juist bloedrukverhogend?Ik slik nog geen bloeddrukverlagers maar is bibloa niet juist bloedrukverhogend?

Het werkzame bestanddeel van Bio-Biloba is Ginko Biloba. De bladeren van deze plant helpt de doorbloeding te stimuleren en bloedsomloop te verbeteren. Er is nergens bekend dat Ginko biloba bloeddruk verhogend zou zijn. Ik zag dat u ook net een adviesvraag heeft ingevuld. Hierin zag ik dat uw onderdruk hoger is dan 90. Wat betekend dat een licht verhoogde bloeddruk heeft. Ik weet niet wanneer u deze meting heeft gedaan (s`ochtends is de bloeddruk meetal lager dan s`avonds) Maar ik zou u willen adviseren even langs de huisarts te gaan om nogmaals u bloeddruk op te laten meten.

Het namelijk van groot belang de bloeddruk regelmatig te laten controleren door uw huisarts om te bezien of de bloeddruk binnen de grenzen van de redelijkheid blijft en als u natuurlijke middelen gaat gebruiken of het inderdaad verbeterd of stabiel is.

Bij een hoge bloeddruk met een te hoge onderdruk moet de oorzaak in de meeste gevallen gezocht worden in verminderde elasticiteit van de bloedvaten door een verkeerd voedings- en eet patroon of door een overmaat aan stress. Een hoog gedoseerde multivitaminen is een goede basis om de bloedvaten te reinigen, cholesterol te verlagen en de toegevoegde medicinale kruiden werken gunstig op de bloeddruk.

Een goed product wat u zou kunnen nemen is Bio-Bloeddruk http://www.deonlinedrogist.nl/biobloeddruk-capsules-60st-p-2823.html.

Of producten met bijvoorbeeld meervoudig onverzadigde omega vetzuren EPA en DHA zoals in visolie voor het verbeteren van de elasticiteit en het schoonhouden van de bloedvaten en heeft een gunstig effekt voor de aanmaak van het goede HDL cholesterol en het verlagen van slechte LDL cholesterol. Het zelfde effekt heeft gammalinoleenzuur uit de hoge vetzuren van de Teunisbloem. Deze producten zijn hier te vinden; http://www.deonlinedrogist.nl/geneesmiddelen-hart-bloeddruk-cholesterol-c-685_701.html

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist