Hoofdpagina>Eten & drinken>Biologische voeding>Biologisch ontbijt>Biologische ontbijtgranen

Betavivo Haverhartjes 345GR

Bevatten een hoog gehalte aan bètaglucaan vezels

19,95
  • Merk:  Betavivo 
  • Inhoud: 345GR
  • EAN: 7350068600234
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Betavivo knapperige haverhartjes bevatten een hoog gehalte aan bètaglucaan vezels. Betavivo heeft een unieke productiemethode die een hoge kwaliteit bètaglucaan oplevert voor een optimaal effect. De haverhartjes hebben een knapperige textuur en een aangename, milde havermoutsmaak. Ze kunnen gegeten worden als ontbijtgranen of als tussendoortje. Bètaglucaan vezels zijn van nature aanwezig in haver en hebben de unieke eigenschap dat zij het bloedcholesterol verlagen en bijdragen aan de verlaging van bloedglucose stijging.

Cholesterol:

Het is aangetoond dat bètaglucaan uit haver het bloedcholesterol verlaagt. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Één portie Betavivo bevat 3 gram bètaglucaan uit haver, dit is de dagelijkse hoeveelheid nodig om het cholesterol te verlagen.

Bloedsuikerspiegel:

De consumptie van bètaglucaan uit haver als onderdeel van de maaltijd draagt bij aan de verlaging van de bloedglucosestijging na die maaltijd.

Dosering
Een portiezakje Betavivo knapperige haverhartjes (23 g) bevat 3 gram bètaglucaan uit haver. Dit is de dagelijkse benodigde hoeveelheid om het cholesterol te verlagen.

Ingredienten

 

Ingredienten
60% haverzemelen met 22% bètaglucaan (bevat gluten), maïsmeel, fructose.

Vragen & Antwoorden
Kunnen Betavivo haverhartjes gebruikt worden in combinatie met geneesmiddelen?

Ja, gebruikers van cholesterolverlagende medicijnen (bijvoorbeeld statine) kunnen zonder problemen Betavivo knapperige haverhartjes gebruiken in combinatie met hun medicatie. 

Wat zit er in één verpakking Betavivo haverhartjes?

1 verpakking bevat 15 dagelijkse porties. 

Hoe eet ik Betavivo haverhartjes?

Betavivo haverhartjes hebben een knapperige textuur en een milde haver(mout)smaak. Ideaal te gebruiken tijdens het ontbijt, bijvoorbeeld in combinatie met yoghurt of melk. Voeg naar wens fruit, bessen of noten toe. Door de portieverpakking ook ideaal geschikt om te gebruiken als tussendoortje.

Hoe lang mag ik de Betavivo haverhartjes gebruiken?

Het effect op het cholesterolgehalte is gebaseerd op een dagelijks gebruik van 1 portiezakje gedurende een langere periode. Verlaging van het cholesterol wordt over het algemeen bereikt na 2-3 maanden. De resultaten variëren per persoon.  Na het bereiken van het gewenste resultaat adviseren wij dagelijks 1 portiezakje Betavivo te blijven gebruiken als onderhoudsdosis, voor behoud van de gewenste cholesterolwaarden. Het effect op de bloedsuikerspiegel treedt op na elke inname van Betavivo.

Leveren Betavivo haverhartjes echt gezondheidsvoordelen op?

Ja, Betavivo haverhartjes bevatten bètaglucaan uit haver, waarvan is aangetoond dat dit het bloedcholesterol verlaagt. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Één portie Betavivo bevat 3 gram bètaglucaan uit haver. Dit is de dagelijkse hoeveelheid nodig om het cholesterol te verlagen. De consumptie van bètaglucaan uit haver als onderdeel van een maaltijd, draagt bij aan de verlaging van de bloedglucosestijging na de maaltijd. Het is bewezen dat beide effecten positief zijn voor de gezondheid.

Wat maakt Betavivo haverhartjes uniek?

Betavivo haverhartjes bevatten een hoog gehalte oplosbaar, bioactief bètaglucaan afkomstig uit normale haverproducten, zoals graan, zemelen of havermout. Dit wil zeggen  dat de bètaglucaan vezels eigenschappen bevat die vereist zijn om de positieve gezondheidseffecten te verkrijgen zoals hieronder beschreven. Betavivo heeft een unieke productiemethode dat een hoge kwaliteit bètaglucaan oplevert voor een optimaal effect die alleen terug te vinden is in Betavivo haverhartjes.

Wat zijn Betavivo knapperige haverhartjes?

Betavivo knapperige haverhartjes zijn gemaakt uit haver en bevatten een hoog gehalte bètaglucaan vezels. Bètaglucaan vezels zijn van nature aanwezig in haver en hebben de unieke eigenschap dat zij het bloedcholesterol verlagen en bijdragen aan de verlaging van de bloedglucosestijging.

Voor wie zijn Betavivo knapperige haverhartjes geschikt?

De haverhartjes zijn volledig natuurlijk en geschikt voor nagenoeg iedereen. Betavivo is in het bijzonder goed voor: - Mensen die hun cholesterolgehalte moeten verlagen en/of een risico lopen op ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Betavivo kan ook gebruikt worden als aanvulling op cholesterolverlagende medicatie. - Mensen met een verminderde glucosetolerantie (bijvoorbeeld diabetes type 2) of die zich in een risicogroep bevinden (vaak mensen met overgewicht en ”prediabetes”). - Mensen die een gezond cholesterolgehalte willen behouden en/of een te hoog cholesterolgehalte willen voorkomen. - Iedereen die een langdurig verzadigingsgevoel wil met weinig calorieën en lage GI.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Betavivo Haverhartjes 345GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 82