Hoofdpagina>Ehbo>Verband (windsel)>Verbandkleding

Best4Body Verbandbroek Kinderen Lang Wit Maat 68 1ST

Elimineert direct de groei van schimmels en bacterien

112,15

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Best4Body 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260107488408
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Zilvertextiel maakt het mogelijk om uiterst effectief en efficiënt zowel preventief als curatief, infecties op de huid aan te pakken. Patiënten en artsen / behandelaars die dagelijks geconfronteerd worden met huidproblemen zoals: Eczeem, Psoriasis, Intertrigo, Hyperhidrosis, Hidradenitis, Diabetes Mellitus, Candida Albicans en andere huidaandoeningen, zullen hiervan de grote voordelen ondervinden.

Hoe werkt het?
De hydrofobische eigenschappen van de zilverdraden bevorderen het vochttransport en zorgen voor een snelle verdamping . Indien zilvergaren in een vochtige omgeving wordt gecombineerd met hydrofiele materialen zoals katoen, werkt dit cumulatief. Samenvattend: dit snelle vochttransport van Best4Body® en Best4Feet® verbandproducten creëert de ideale omstandigheid voor patiënten met o.a. Hyperhidrosis. Er treedt een significante verbetering op (na 4-6 weken), dit geldt zeker ook voor eventuele aanwezige bacteriële- of schimmelinfecties.
Transpireren (zweten) zoals bij zweetvoeten is gezond en vormt normaliter geen probleem, behalve als zich op deze plaatsen bacteriën en / of schimmels gaan nestelen. De afvalproducten van bacteriën, zoals eiwitten en ammoniak, veroorzaken een sterke onacceptabele geur. De geladen zilverionen in het garen van de Best4Body® en Best4Feet® verbandmiddelen elimineren direct de groei van schimmels en bacteriën en neutraliseren direct de onacceptabele geur door de ammoniak- en eiwitbindende eigenschappen.
Temperatuurregulering en vochttransport voorkomen stuwing en wordt door patiënten met allerlei huidaandoening zoals hyperhidrosis of met de aandoening van Raynaud als zeer prettig ervaren.

De katoen / zilversamenstelling van Best4Body® en Best4Feet® blijkt wederom een uitstekende combinatie te vormen van een juiste temperatuur- en vochtregulatie van elk type huid.

Hoe te gebruiken?
De verbandmiddelen van Best4Feet® en Best4Body® zijn wasmachinebestendig, de werking blijft behouden. Het drogen in een wasdroger en het gebruik van wasverzachter wordt ontraden.
Om irritaties te vermijden bevinden stiksels en etiketten zich aan de buitenzijde van de Best4Body verbandmiddelen.

Waarschuwingen
De kosten van Best4Feet® en Best4Body® antibacteriële verbandmiddelen worden vergoed door de zorgverzekeraars indien voorgeschreven door huisarts of specialist.

Heeft u een vraag over ?