Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Darmreiniging supplementen

Best Choice Pau D'Arco Capsules 60CP

Hooggedoseerde Lapacho

14,14
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Pau D' Arco (Tabebuia impetigenosa, T. altissima, ook wel taheebo of lapacho) helpt het lichaam te beschermen tegen invloeden van buiten af. Al eeuwen lang worden over de gehele wereld kruiden gebruikt voor de gezondheid. De kwaliteit van kruiden is van zeer veel factoren afhankelijk zoals van de groeiomstandigheden (grondsoort en klimaat), het tijdstip van de oogst, de wijze van drogen, opslag en transport, de gebruikte delen van de plant en niet te vergeten de controle op verontreinigingen en micro-organismen.

Dosering
Kinderen vanaf zes jaar en volwassenen: éénmaal per dag twee capsules.
kinderen van 6 jaar tot 12 jaar: 1 vegicap per dag. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 1-2 vegicaps per dag, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:
Schors van de Lapacho boom (Tabebuia avelleneda) extract 5:1  1100 mg

Overige ingrediënten: cellulose (vegicapsule).

Bevat geen:
Gluten

Vragen & Antwoorden
Wat is Pau d'Arco?

Pau d'Arco is een boom, die in Brazilië, Argentinië en Peru (Amazonegebied en Andes) voorkomt. De officiele botanische naam is Tebebuia Impetiginosa. Een aantal werkzame bestanddelen van deze plant heeft, zowel bij in- als bij uitwendig gebruik, anti-schimmel eigenschappen. Van xyloidon en naphtaquinonen is vastgesteld dat deze de groei van candida albicans, candida kruzei, candida neoformans en trichophyton mentagrophytes belemmeren.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Pau D'Arco Capsules 60CP?