Bestel nu
0
€ 0,00
Best Choice Leverreiniger Tabletten 60TB
Best Choice Leverreiniger Tabletten 60TB

Best Choice Leverreiniger Tabletten 60TB

13,32
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar

×

Productbeschrijving

Mariadistel bevordert de zuiverende werking van de lever

Algemeen
Best Choice Leverreiniger Tablettenis bevat een combinatie van diverse kruidenextracten. Hiervan bevordert mariadistel de zuiverende werking van de lever. Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van de galblaas. Ook biedt mariadistel bescherming tegen vrije radicalen. Choline ondersteunt een normaal lipidenmetabolisme en homocysteïnemetabolisme. Ook heeft het een positieve invloed op de leverfunctie. Verder bevat dit complex Inositol, Temoe lawak en L-methionine.

Dosering
1-2 maal daags 2 tabletten innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit product is niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingrediënten

Samenstelling per 4 tabletten

Choline (bitartraat)
334 mg
Inositol
400 mg
Paardenbloem (Taraxacum officinale)
40 mg
Temoe Lawak (Curcuma zanthorrhiza)
40 mg
l-Methionine
800 mg


Ingrediënten
L-Methionine, Vulstoffen (Maltodextrine, Cellulose, Plantaardig vet), Choline, Inositol, Kruiden, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Kleurstof (Rode bieten (Beta vulgaris)).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist