Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Botten supplementen>Sterke botten

Best Choice Kiezelkuur Capsules 60CP

Ter ondersteuning bij de vorming van kraakbeen en botten

11,26
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Kiezelkuur bevat silicium afkomstig uit Bamboe. Vooral de stengel van de Bamboe is bijzonder rijk aan silicium (kiezelzuur). De gemiddelde hoeveelheid silicium in het menselijke lichaam is 1,4 gram en de grootste concentraties zijn te vinden in de huid, haren en nagels. Verder bevindt het mineraal zich in het bindweefsel van botten, kraakbeen, bloedvaten en pezen. De primaire functie van silicium ligt in de ontwikkeling van bindweefsel, dat stevigheid geeft aan onder andere botten, kraakbeen, bloedvaten, huid en pezen. Naarmate de leeftijd oploopt, neemt de aanmaak van kraakbeen en bot af.

Dosering
1 maal daags 2 capsules innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Dit product is niet geschikt voor kinderen tot 6 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

 

 

RI*

Bamboe-extract (Bambusa arundinacea)

334 mg

-

 waarvan kiezelzuur (silicium/silicea)

250 mg

-

Biotine

50 mcg

100%

Selenium

50 mcg

100%

Ingrediënten
Bamboe extract, capsule (gelatine), L-selenomethionine, vulstof (gemalen bruine rijstmeel), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), biotine. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Kiezelkuur Capsules 60CP?