Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle populaire supplementen>Bamboe

Best Choice Kiezelkuur Capsules 60CP

Ter ondersteuning bij de vorming van kraakbeen en botten

10,95
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Kiezelkuur is een andere naam voor siliciumdioxide, een verbinding tussen het mineraal silicium en zuurstof. Vooral de stengel van de Bamboe is bijzonder rijk aan silicium (kiezelzuur). De gemiddelde hoeveelheid silicium in het menselijke lichaam is 1,4 gram en de grootste concentraties zijn te vinden in de huid, haren en nagels. Verder bevindt het mineraal zich in het bindweefsel van botten, kraakbeen, bloedvaten en pezen. De primaire functie van silicium ligt in de ontwikkeling van bindweefsel, dat stevigheid geeft aan onder andere botten, kraakbeen, bloedvaten, huid en pezen. Naarmate de leeftijd oploopt, neemt de aanmaak van kraakbeen en bot af.

Dosering
1 maal daags 2 capsules innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Waarschuwing
Dit product is niet geschikt voor kinderen tot 6 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per 2 capsules

Bamboe (Bambusa arundinacea) extract
640 mg
   Tabashir poeder
 
Waarvan
 
   Kiezelzuur (Acidum silicium)
500 mg


Ingrediënten
Bamboe (Bambusa arundinacea), Vulstof (Gemalen bruine rijstmeel), Capsule (Gelatine).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Kiezelkuur Capsules 60CP?