Bestel nu
0
€ 0,00
Best Choice Chroompicolinaat Tabletten 60TB
Best Choice Chroompicolinaat Tabletten 60TB

Best Choice Chroompicolinaat Tabletten 60TB

8,18
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Chroom, belangrijk voor vele functies

Algemeen
Best Choice Chroompicolinaat Tabletten is een voedingssupplement en een belangrijke component van de Glucose Tolerantie Factor (GTF), die de regulering van het bloedsuikergehalte beïnvloedt. Chroom is niet alleen van essentieel belang voor het natuurlijke afweersysteem van de mens, het werkt ook regulerend op de stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte. Tevens kan chroompicolinaat ondersteunend werken bij afslankdiëten dankzij de vet-regulerende werking.

Dosering
1 tablet per dag tijdens de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven door een arts of therapeut.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Het product is niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte (met name diabetici) of medicijngebruik eerst een arts of therapeut raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

 

 

RI*

Chroom (picolinaat)

200 μg

500%

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (Microkristallijne cellulose), Antiklontermiddel (Plantaardig stearinezuur), Draagstof (Glycerol), Smeermiddel (Magnesiumstearaat), Vloeimiddel (Siliciumdioxide), Chroom.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist