Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.660 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Multi mineralen

Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB

Multifunctioneel voedingssupplement

6,63

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten bevatten calcium, magnesium en zink in een voor velen ideale verhouding, op diverse manieren gebonden teneinde een optimale opname te verkrijgen.
  Zink vervult vele belangrijke rollen in het lichaam, bij voorbeeld in de huid en het immuunsysteem. De behoefte aan zink ligt bij mannen hoger dan bij vrouwen, gezien de rol die zink in de prostaat speelt. De formule wordt dan ook voornamelijk als aanvulling op een multi-vitaminenpreparaat door mannen gebruikt.
  Behalve magnesium en zink (voor stofwisseling en botopbouw), is aan deze toepassing calcium toegevoegd. Calcium heeft een positieve werking op hart en bloedvaten en bevordert gezonde botten en tanden. Ons lichaam kan calcium beter opnemen als het gecombineerd wordt met magnesium en zink.

  Dosering
  1 maal daags 3 tabletten innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Dit product is niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Ingredienten

  Samenvatting per 3 tabletten

    
  %ADH
  Calcium (citraat)
  396 mg
  50
  Magnesium (citraat)
  228 mg
  61
  Zink (citraat)
  6 mg
  60


  Ingrediënten
  Mineralen, Bindmiddel (Isomalt), Antiklontermiddelen (Plantaardig magnesiumstearaat, Siliciumdioxide).

  Vragen & Antwoorden
  Wat is de invloed van zink op de gezondheid?

  Zink is een essentieel mineraal dat vele uitgebreide functies heeft in het lichaam. Het werkt als cofactor voor meer dan tachtig enzymen en als bindend element houdt het de structuur in stand van een aantal niet-enzymatische moleculen. Veel van de enzymen waar zink mee werkt hebben te maken met het vervoer van CO2 vanuit de weefsels naar de longen.
  Zink is nodig voor de opname van andere voedingsstoffen, zoals vitamine A en B-complex en is vereist voor het vrijmaken van vitamine A uit de levervoorraad. Andere belangrijke functies heeft zink onder andere bij de eiwit- en DNA-synthese, de omzetting van koolhydraten en de aanmaak van cholesterol.
  Eenvijfde van het lichaamszink bevindt zich in de huid. Zink helpt bij de verjonging van het weefsel en is betrokken bij enkele enzymatische reacties die nodig zijn voor de normale werking van de vetklieren van de huid. Zink heeft invloed op de gezondheid van verscheidene lichaamssystemen, zoals het zenuw-, immuun- en voortplantingssysteem en ook op de zintuigen van smaak en reuk.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB?

  Meer uit ons assortiment