Bestel nu
0
€ 0,00
Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB
Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB
Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB 1
Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB 2

×

of

Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten 60TB

6,63
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Multifunctioneel voedingssupplement

Algemeen
Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten bevatten een perfecte verhouding van calcium, magnesium en zink en zijn zeer goed opneembaar. Zink is belangrijk voor de huid en het afweersysteem. Mannen hebben meer zink nodig dan vrouwen, aangezien het een rol speelt in de prostaat. Deze formule met zink wordt dan ook met name door mannen gebruikt. Daarnaast leveren magnesium en zink een positieve bijdrage aan de stofwisseling en botopbouw. Bovendien heeft calcium een gunstig effect op het hart en de bloedvaten en stimuleert het behoud van gezonde tanden en botten. Voor het lichaam is calcium gemakkelijker op te nemen in combinatie met magnesium en zink.

Best Choice Calcium Magnesium Zink Tabletten:
- in de ideale verhouding
- zeer goed opneembaar
- zink is belangrijk voor de huid en het afweersysteem
- magnesium en zink leveren een positieve bijdrage aan de stofwisseling en botopbouw
- calcium heeft een gunstig effect op het hart, de bloedvaten, tanden en botten

Dosering
Eenmaal daags 3 tabletten innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit product is niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingrediënten

Samenvatting per 3 tabletten

  RI* 
Calcium (citraat)
396 mg
50%
Magnesium (citraat)
228 mg
61%
Zink (citraat)
6 mg
60%

* Referentie inname

Ingrediënten
Mineralen, vulstof (cellulose), bindmiddel (isomalt, Klucel Nutra D) antiklontermiddel (veg. magnesiumstearaat, siliciumdioxide), coating (hydroxypropylmethylcellulosetalk).

Vragen & Antwoorden
Wat is de invloed van zink op de gezondheid?

Zink is een essentieel mineraal dat vele uitgebreide functies heeft in het lichaam. Het werkt als cofactor voor meer dan tachtig enzymen en als bindend element houdt het de structuur in stand van een aantal niet-enzymatische moleculen. Veel van de enzymen waar zink mee werkt hebben te maken met het vervoer van CO2 vanuit de weefsels naar de longen.
Zink is nodig voor de opname van andere voedingsstoffen, zoals vitamine A en B-complex en is vereist voor het vrijmaken van vitamine A uit de levervoorraad. Andere belangrijke functies heeft zink onder andere bij de eiwit- en DNA-synthese, de omzetting van koolhydraten en de aanmaak van cholesterol.
Eenvijfde van het lichaamszink bevindt zich in de huid. Zink helpt bij de verjonging van het weefsel en is betrokken bij enkele enzymatische reacties die nodig zijn voor de normale werking van de vetklieren van de huid. Zink heeft invloed op de gezondheid van verscheidene lichaamssystemen, zoals het zenuw-, immuun- en voortplantingssysteem en ook op de zintuigen van smaak en reuk.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist