9375.283 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Aminozuren>L-carnitine

Best Choice Acetyl-L-Carnitine Capsules 30CP

Hoogst beschikbare vorm van carnitine

Korting 24%
19,02 14,39
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Acetyl-L-Carnitine is een voedingssupplement met de hoogst biologisch beschikbare vorm van carnitine. In de regel vormt ons lichaam het semi-essentiële aminozuur l-carnitine uit l-methionine en l-lysine, maar bepaalde factoren kunnen er voor zorgen dat een semi-essentieel aminozuur essentieel wordt. Bijv. factoren als een operatie, dieet, snelle groei of zware sportoefening kunnen een carnitine tekort veroorzaken. Daarnaast kan het semi-essentiële aminozuur ook van belang zijn bij vegetariërs en veganisten omdat het voornamelijk terug te vinden is in dierlijke eiwitten.

Dosering
Eenmaal daags 1 tot 2 capsules bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) en op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Samenstelling per capsule

Acetyl-L-carnitine

500 mg

Ingrediënten
Acetyl-L-carnitine, vulmiddel: (rijstemeelpoeder), capsule: (gelatine), antiklontermiddel: (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Acetyl-L-Carnitine Capsules 30CP?

Meer uit ons assortiment