Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Dameshygiëne>Tampons

Beppy Tampons Dry Soft Comfort 8ST

Zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie, biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming

15,37
  • Merk:  Beppy 
  • Inhoud: 8ST
  • EAN: 8714777000089
  • Op voorraad:  35  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie. Beppy biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming. Onzichtbaar want Beppy tampon heeft geen touwtje.
Zo kan je tijdens je ongesteldheid met Beppy tampons gewoon naar de sauna zonder dat iemand een touwtje ziet. Of zwemmen zonder je ergens druk over te maken. Met Beppy kan je ook schoon en comfortabel de liefde bedrijven tijdens je ongesteldheid. Én je hoeft niks uit te leggen als je daar geen zin in hebt want je partner voelt er niks van. Met Beppy kun je: zwemmen, naar de sauna gaan, seks hebben, sporten en uitgaan.
De Beppy tampon werd ontwikkeld door vrouwenartsen. Een eenvoudig te gebruiken en hygiënisch comfort tampon zonder koordje, ontworpen voor maximaal comfort en optimale bescherming. De Beppy Dry is zoals de naam al zegt een droog sponsje met een gepatenteerde anatomische vorm.

Hoe werkt het?
Werking
Dankzij haar speciale vorm laat Beppy zich makkelijk inbrengen. Meerdere onderzoeken van dermatologische en klinische aard bewijzen, dat Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig kan worden gebruikt. De tampon is ergonomisch zo goed gemaakt, dat je niet merkt dat je er eentje in hebt. Zorg er daarom voor, dat je Beppy nooit langer dan maximaal 8 uur inhoudt.

Gebruiksadvies
Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.
Beppy tampon inbrengen:
Was eerst je handen en haal Beppy uit de verpakking.
Druk de tampon samen. Houd de schaamlippen met de andere hand open en breng de tampon met de wijsvinger in tot achter in de vagina (het gaatje als laatste inbrengen).
Wacht nooit langer dan 8 uur om een nieuwe Beppy in te brengen.
Beppy tampon verwijderen:
Steek je vinger in de speciale holte en trek Beppy er uit. Het kan handig zijn hierbij één been wat hoger te plaatsen. Geeft het toch wat problemen, dan kan een vaginale douche helpen. Door water in de vagina te brengen, wordt de Beppy tampon wat zwaarder en zakt deze vlugger naar onderen.

Waarschuwingen
De Beppy tampon is echter net als alle andere tampons zoals Ob tampons, géén voorbehoedmiddel. Je kunt dus gewoon zwanger worden. Gebruik Beppy nooit een tweede keer. Spoel Beppy nooit door het toilet, dat kan verstoppingen veroorzaken. Gebruik de prullenbak.

Vragen & Antwoorden
Hoe weet ik of de tampon goed zit?

Net als een gewone tampon zit Beppy tampon in principe goed als je hem niet voelt. Hij hoort ruim in de vagina geplaatst te worden, maar als de tampon iets lager zit werkt de Beppy tampon ook prima.

Past de tampon wel?

Ja hoor, de tampon past gemakkelijk. Als je hem hebt ingebracht neem hij de vorm van je lichaam aan, daardoor is de tampon ook zo comfortabel en voel je hem niet zitten.

Kun je de tampon ook te diep stoppen?

Nee de tampon kan nooit binnen in je lichaam zoek raken, hij kan namelijk nergens heen. De doorgang van je vagina naar je baarmoederhals is veel te klein om een tampon door te laten.

Hoe haal je de tampon eruit?

Gebruik van de Beppy tampon is net als het gebruik van lenzen, je moet een beetje oefenen om er handig in te worden. De Beppy tampon is het makkelijkst te verwijderen als je ontspannen bent, vooral de eerst paar keren moet je er de tijd voor nemen. De Beppy tampon is gemakkelijk te verwijderen, doordat de tampon een handig lusje heeft waar je je vinger doorheen kunt steken.

Hoe verwijder je de tampon als hij diep zit?

Na het vrijen zit de tampon iets dieper dan wanneer je de tampon draagt zonder te vrijen. Vlak na het vrijen is je vagina nog maximaal opgerekt, wacht dus even met het verwijderen van de tampon. Het makkelijkste is om deze te verwijderen tijdens het douchen of bad, dan ben je lekker ontspannen en is je vagina soepel en vochtig. Eventueel kun je de tampon wat laten zakken (verzwaren) door deze nat te maken met de douche, dan is de tampon makkelijk te pakken. Ontspannen is het belangrijkste.

Is dit product wel hygienisch?

Een tampon zonder touwtje is even hygiënisch als het gebruik van een tampon met touwtje, zolang je je handen wast vóór en na het verwijderen.

Voelt je partner de tampon als je ermee gaat vrijen?

Als je opgewonden bent, dan zit er meer rek in je vagina dan in niet opgewonden toestand. Als de tampon op lichaamstemperatuur is, is deze zacht en flexibel zoals de vaginawand. Voor een man kan het lijken alsof hij tegen de baarmoedermond aankomt (dit voelt een man wel vaker). Als je vrijt met je vaste partner voelt hij misschien wel verschil (omdat hij je fysiek goed kent).

Is de tampon anti-allergeen?

Ja de Beppy tampon is anti-allergeen en kan dus goed gebruikt worden door vrouwen die geen standaard tampons van katoen of cellulose kunnen verdragen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Beppy Tampons Dry Soft Comfort 8ST?