Hoofdpagina > Gezondheid > EHBO > Wond - Behandeling > Brandwond
Bepanthen Foamspray Brandwond

Bepanthen Foamspray Brandwond

Verkoelt eerstegraads verbrandingen

Merk:Bepanthen  Inhoud: 75ML  EAN: 8713091023187 
Voorraad: > 50 stuks
14,95
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!

Algemeen
Verkoelt eerstegraads verbrandingen en verbrandingen door de zon. Het zorgt voor continue hydratatie om het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en huidirritatie te verminderen.

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Dosering
Bij lichte verbrandingen: verkoel de eerstegraads verbranding onmiddellijk met koud kraanwater. Dep de huid voorzichtig droog. Breng daarna als volgt aan: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt. Bij verbrandingen door de zon: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Stoppen met de behandeling als er een overgevoeligheidsreactie optreedt. Als het moeilijk is de ernst van een verbranding door de zon te bepalen bij peuters en kleuters, raadpleeg dan een arts. Bewaren beneden 25°C. Spray niet op slijmvlies of kapotte huid. Vermijd contact met de ogen, neus, mond of oren tijdens aanbrengen op het gezicht. In geval van contact met de ogen, kapotte huid of slijmvliezen, kort spoelen met kraanwater. Niet innemen of inhaleren. Alleen voor uitwendig gebruik.

 

Ingrediënten

Bevat gezuiverd water,
dexpanthenol,
dinatrium laureth sulfosuccinaat,
triglyceride,
polysorbaat 80,
lecithine,
watervrije ethanol,
benzalkoniumchloride,
natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat,
dinatriumedetaat,
dinatriumfosfaatdihydraat,
isobutaan,
isopentaan per spuitbus.
Drijfgas: stikstof (inert gas).

Als uw huid gespannen en pijnlijk aanvoelt en rood is, kunt u Bepanthen Cooling Foam Spray gebruiken totdat uw huid weer is hersteld. Na de behandeling met Bepanthen Cooling Foam Spray wordt geadviseerd uw huid verder te verzorgen met Bepanthen Crème of Zalf. Let op: Indien er blaren zijn of de huid los laat geen product aanbrengen en contact opnemen met de huisarts.

Verbrandingen door de zon zijn eerstegraads verbrandingen en mogen met Bepanthen Cooling Foam Spray behandeld worden. Koel de huid eerst met lauw, zachtstromend water en gebruik dan Bepanthen Cooling Foam Spray voor extra hydratatie én ondersteuning van het huidherstel.

Heeft u een vraag over

Bepanthen Foamspray Brandwond ?

U kunt uw vraag stellen via:

U neemt direct contact op met
onze gediplomeerde drogisten.