Stel uw vraag aan onze
gediplomeerde drogisten:
Thuiswinkel waarborg klantenbeoordeling 9 15104 Thuiswinkel reviews
 • " Ik belde en heb gechat met medewerksters over de supplementen die ik evt. wilde bestellen. Ik werd uitgebreid te woord gestaan en kreeg informatie waar ik mee vooruit kon. Er was tijd en aanacht. Ik voelde me gehoord. Heel fijn. "

  Mw. V Groot 18 mrt
 • " Breed assortiment, afspraken zijn nagekomen. Netjes dat je vanaf 20 euro gratis verzending krijgt. En hierop ook attent wordt gemaakt bij het bestellen. Dat is bij andere online drogisterijen anders. "

  Claudia 18 mrt
 • " Goed bedrijf. Snelle levering. Vanaf , 20,00 geen verzendkosten. Verschillende betaalmogelijkheden zelfs after pay. "

  Helene 18 mrt
 • " Makkelijke site en bestelprocedure Bevestiging bestelling Bevestiging verzending Levering geheel volgens afspraak Goed verpakt "

  Aart-Jan 18 mrt
Hoofdpagina > Gezondheid > EHBO > Wond - Behandeling > Brandwond
Bepanthen Foamspray Brandwond
Thuiswinkel waarborg shopbeoordeling
9

15104 Thuiswinkel reviews

Bepanthen Foamspray Brandwond

Verkoelt eerstegraads verbrandingen

Merk:Bepanthen
Inhoud:75ML
EAN:8713091023187
50
Voorraad: > 50 stuks
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
14,95 EUR
Standaard verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95
Boven € 20 gratis - anders € 4,95
Algemeen Ingredienten Vragen & Antwoorden

Algemeen
Verkoelt eerstegraads verbrandingen en verbrandingen door de zon. Het zorgt voor continue hydratatie om het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en huidirritatie te verminderen.

Dit medisch hulpmiddel is algemeen verkrijgbaar.

Dosering
Bij lichte verbrandingen: verkoel de eerstegraads verbranding onmiddellijk met koud kraanwater. Dep de huid voorzichtig droog. Breng daarna als volgt aan: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt. Bij verbrandingen door de zon: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Stoppen met de behandeling als er een overgevoeligheidsreactie optreedt. Als het moeilijk is de ernst van een verbranding door de zon te bepalen bij peuters en kleuters, raadpleeg dan een arts. Bewaren beneden 25°C. Spray niet op slijmvlies of kapotte huid. Vermijd contact met de ogen, neus, mond of oren tijdens aanbrengen op het gezicht. In geval van contact met de ogen, kapotte huid of slijmvliezen, kort spoelen met kraanwater. Niet innemen of inhaleren. Alleen voor uitwendig gebruik.

 


Ingrediënten

Bevat gezuiverd water,
dexpanthenol,
dinatrium laureth sulfosuccinaat,
triglyceride,
polysorbaat 80,
lecithine,
watervrije ethanol,
benzalkoniumchloride,
natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat,
dinatriumedetaat,
dinatriumfosfaatdihydraat,
isobutaan,
isopentaan per spuitbus.
Drijfgas: stikstof (inert gas).

Hoe lang kan ik Bepanthen Cooling Foam Spray gebruiken?

Als uw huid gespannen en pijnlijk aanvoelt en rood is, kunt u Bepanthen Cooling Foam Spray gebruiken totdat uw huid weer is hersteld. Na de behandeling met Bepanthen Cooling Foam Spray wordt geadviseerd uw huid verder te verzorgen met Bepanthen Crème of Zalf. Let op: Indien er blaren zijn of de huid los laat geen product aanbrengen en contact opnemen met de huisarts.

Kan ik Bepanthen Cooling Foam Spray ook gebruiken bij verbrandingen door de zon?

Verbrandingen door de zon zijn eerstegraads verbrandingen en mogen met Bepanthen Cooling Foam Spray behandeld worden. Koel de huid eerst met lauw, zachtstromend water en gebruik dan Bepanthen Cooling Foam Spray voor extra hydratatie én ondersteuning van het huidherstel.

Heeft u een vraag over
Bepanthen Foamspray Brandwond ?

U kunt uw vraag stellen via:

U neemt direct contact op met
onze gediplomeerde drogisten.

Meer uit ons assortiment :

Gratis verzending
Testjezelf.nu Accu Chek Aviva Bloedsuikermeter Startpakket 
Inhoud: 1ST
Voorraad: 7
30,97
Bepanthen Verzorgende Creme 30gr 
Inhoud: 30GR
Voorraad: > 50
4,85
Bepanthen Beschermende Zalf 50gr 
Inhoud: 50GR
Voorraad: > 50
7,70
Bepanthen Baby Zalf 30gr 
Inhoud: 30GR
Voorraad: > 50
4,85