Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR
Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR

Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR

4,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Benecos
  • Inhoud: 3GR
  • EAN: 4260198097435

×

of

Productbeschrijving
Algemeen
Benecos Refill Lip & Cheek Balm is één van de Refill producten van Benecos, te gebruiken met het Benecos It-Pieces Palette Navulsysteem. De benecos Refill Lip & Cheek Balm in twee verschillende kleuren tovert een vleugje kleur op zowel wangen als lippen en zet frisse accenten. Met hoogwaardige biologische jojoba-olie en glansverhogende biologische wonderboomzaadolie voor heerlijk verzorgde lippen en wangen.

Hoe te gebruiken?
Voor plaatsing in het palette navulsysteem: open het deksel en trek de rail uit de doos bij de inkeping rechtsonder. Hier moet u iets harder trekken om het veiligheidsslot te overwinnen. Duw de poederstenen zijdelings in de rail en schuif de rail terug in de doos totdat u een "klik" hoort om het deksel te sluiten.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Simmondsia chinensis zaadolie*, ricinus communis zaadolie*, gehydrogeneerde olijfolie stearyl esters, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, copernicia cerifera cerain, cerifera cerain*, can tribehacl 77742 (manganese violet), ci 77891 (titaniumdioxide), ci 77491 (ijzeroxides), ci 77492 (ijzeroxides), ci 77499 (ijzeroxides)

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist