DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR
Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR

Benecos Refill Lip & Cheek Balm 3GR

4,99
  • Merk: Benecos
  • Inhoud: 3GR
  • EAN: 4260198097435
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving
Algemeen
Benecos Refill Lip & Cheek Balm is één van de Refill producten van Benecos, te gebruiken met het Benecos It-Pieces Palette Navulsysteem. De benecos Refill Lip & Cheek Balm in twee verschillende kleuren tovert een vleugje kleur op zowel wangen als lippen en zet frisse accenten. Met hoogwaardige biologische jojoba-olie en glansverhogende biologische wonderboomzaadolie voor heerlijk verzorgde lippen en wangen.

Hoe te gebruiken?
Voor plaatsing in het palette navulsysteem: open het deksel en trek de rail uit de doos bij de inkeping rechtsonder. Hier moet u iets harder trekken om het veiligheidsslot te overwinnen. Duw de poederstenen zijdelings in de rail en schuif de rail terug in de doos totdat u een "klik" hoort om het deksel te sluiten.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

SIMMONDSIA CHINENSIS ZAADOLIE*, RICINUS COMMUNIS ZAADOLIE*, GEHYDROGENEERDE OLIJFOLIE STEARYLESTERS, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEICC POLYGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA*, TRIBEHENINE, TRIBEHENINE, CANDELFILLA , 77742 (MANGANESVIOLET), CI 77891 (TITANIUMDIOXIDE), CI 77491 (IJZEROXIDES), CI 77492 (IJZEROXIDES), CI 77499 (IJZEROXIDES) 56% biologisch van totaal/ 100% natuurlijke oorsprong van totaal *gecertificeerd biologisch / uit gecontroleerde biologische teelt **natuurlijke geur / natuurlijke parfumsamenstelling ***gemaakt met biologische ingrediënten / gemaakt van biologische grondstoffen

Waarschuwingen

Droog bewaren.

Meer uit ons assortiment: