9478.771 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

BeCOOL Cura Cool 4ST

Directe verlichting bij een zeurend gevoel in het hoofd

5,99
  • Merk:  Cura Cool
  • Inhoud: 4ST
  • EAN: 4987072069240
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
BeCOOL Cura Cool is uitermate geschikt om bij de eerste tekenen vaneen zeurend gevoel in het hoofd te gebruiken. De zachte gelstrips zorgen voor verkoeling en geven directe verlichting. De gelstrips zijn makkelijk in gebruik en kunnen op het schone voorhoofd geplakt worden. De warmte van de huid zorgt ervoor dat het water in de gel verdampt. De bijzondere afgifte van warmte is mogelijk door de unieke structuur van de gelstrip die de lichaamswarmte doorlaat en verdrijft.
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een nat washandje dat geen warmte doorlaat maar juist opneemt en daardoor juist averechts werkt. De gel geeft constante en stabiele verkoeling en dat gedurende 6 uur. BeCOOL Cura Cool werkt snel, effectief en kan in combinatie met pijnstillers gebruikt worden.
De zachte gelstrips zijn direct klaar voor gebruik en hoeven niet gekoeld te worden. De verkoelende gelstrips van BeCOOL Cura Cool kunnen overigens ook gebruikt worden bij aandoeningen van de gewrichtsbanden en opvliegers.

Dosering
Zie gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing
Download de:  BeCOOL Migraine.pdf
Vragen & Antwoorden
Zijn deze strips ook geschikt voor kinderen?

Be Cool Migraine Strips zijn geschikt voor gebruik vanaf 2 jaar

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over BeCOOL Cura Cool 4ST?

Meer uit ons assortiment