Hoofdpagina>Zelftest>Diabetestest

BD Micro-Fine Pennaald 31Gx5mm 100ST

Pennaald voor vrijwel alle gangbare insuline pennen

19,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  BD 
 • Inhoud: 100ST
 • EAN: 382903207947
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Alle BD Micro-Fine pennaalden zijn gemaakt volgens de Thinwall technologie. Dit geeft een grotere binnendiameter wat resulteert in een betere insulinedoorstroming en een verminderde drukkracht bij de injectie. De BD Micro-Fine Pennaald 31G - 5mm geeft meer keuze in de afwisseling van de injectieplaatsen, de naald kan namelijk ook gebruikt worden op plaatsen waar weinig subcutaan vetweefsel aanwezig is.

  Deze pennaalden zijn geschikt voor de insulinepennen van Novo Nordisk, Sanofi-Aventis, Eli Lilly, Owen Mumford, B.Braun en Ypsomed. Ze passen ook op de Byetta pen van Eli Lilly en de Victoza pen van Novo Nordisk. De compatibiliteit van onze producten met de bestaande insulinepennen werd uitvoerig getest door onafhankelijke instanties en wordt opregelmatige basis opnieuw geëvalueerd.

  Waarschuwingen
  Afhankelijk van de naaldlengte die u gebruikt, wordt een bepaalde injectietechniek geadviseerd. Dit om er zeker van te zijn dat de insuline steeds subcutaan geïnjecteerd wordt:
  - Bij het gebruik van de 4mm of 5mm naald, adviseert BD een loodrechte injectie zonder huidplooi.
  - Bij het gebruik van een 8mm naald, adviseert BD een huidplooi.

  Voor een advies op maat: neem contact op met de diabetesverpleegkundige of arts.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over ?