Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9373.205 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Ontvlooien kat>Vlooien halsband kat

Bayer Seresto Halsband Kat 1ST

Beschermt uw kat tegen vlooien en teken gedurende 8 maanden

Korting 23%
38,39 29,49
  • Merk:  Bayer
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4007221035442
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bayer Seresto Halsband Kat is een innovatieve halsband met een langwerkend effect. De Bayer Seresto Halsband beschermt uw kat tegen vlooien en teken gedurende 8 maanden. De Seresto halsband bevat een combinatie van werkstoffen van de laatste generatie: imidacloprid en flumethrin. Imidacloprid is werkzaam tegen vlooien (zowel larven als volwassen) en luizen. Flumethrin weert en doodt de teken. Dankzij het polymeer matrixsysteem van de halsband worden? beide werkzame bestanddelen traag en continu in lage concentraties naar de kat vrijgesteld en ze verspreiden zich over de gehele huidoppervlakte.? De Seresto halsband biedt een bescherming tot 7-8 maanden tegen vlooien en 8 maanden tegen teken?. Niet gebruiken bij bij kittens jonger dan 10 weken? of bij katten met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

Hoe te gebruiken?
- Neem de halsband net voor gebruik uit het beschermende zakje. Ontrol de halsband en zorg ervoor dat er geen restanten zijn van de plastic verbindingsstukjes aan de binnenkant van de halsband.
- Doe de halsband rond de nek van de kat zonder te strak aan te trekken (een ruimte van twee vingers tussen de halsband en de nek van uw kat is aanbevolen).
- Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk, op 2 cm na, af.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bayer Seresto Halsband Kat 1ST?

Meer uit ons assortiment