9369.884 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Lenzenvloeistof>Lenzenvloeistof reisverpakking

Bausch Lomb ReNu MPS Sensitive Flight Pack 2x60ml 120ML

Goedgekeurd om mee te nemen aan boord van het vliegtuig

9,29
  • Op voorraad:  40  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bausch Lomb ReNu MPS Sensitive Flight Pack bevat lenzenvloeistof voor zachte lenzen, afgestemd en goedgekeurd om mee te nemen aan boord van het vliegtuig. Deze lenzenvloeistof is een all-in-one vloeistof; het kan gebruikt worden voor het reinigen, bewaren en inzetten van zachte lenzen. Het pakket bestaat uit twee kleine flesje Renu 60ml, twee lenshouders en een informatiebrochure met hanteringsadvies, verpakt in een hersluitbare ziplockzak.

Hoe te gebruiken?
STAP 1:
Breng 3 druppels ReNu MPS Sensitive Eyes multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf de lens gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
STAP 2:
Spoel elke kant van de lens grondig gedurende 5 seconden af met ReNu MPS Sensitive Eyes multi-purpose solution.
|STAP 3:
Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse ReNu MPS Sensitive Eyes multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt.

Waarschuwingen
Gebruik het product niet wanneer u overgevoelig bent voor 1 van de bestanddelen. Ververs na ieder gebruik de lenzenvloeistof en leest u voor gebruik de bijsluiter.

Ingredienten

Ingrediënten
Een steriele, isotone vloeistof die boorzuur, edetate disodium, poloxamine 1%, natriumboraat en natriumchloride bevat; geconserveerd met DYMED™ (polyaminopropyl biguanide) 0,00005%.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bausch Lomb ReNu MPS Sensitive Flight Pack 2x60ml 120ML?

Meer uit ons assortiment