Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.783 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Lenzenvloeistof>Lenzenvloeistof reisverpakking

Bausch Lomb Boston Alles-in-één-lenzenvloeistof Harde Lenzen Reisverpakking 120ML

Alles-in-één-lenzenvloeistof voor harde lenzen

10,45
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bausch Lomb Boston Alles-in-één-lenzenvloeistof Harde Lenzen Reisverpakking is zeer gebruiksvriendelijk. Deze alles-in-één lenzenvloeistof is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van uw harde lenzen. Met deze vloeistof is ‘s avonds uw lenzen uitgebreid reinigen niet meer nodig. Slechts goed wrijven en spoelen en vervolgens minimaal 4 uur laten weken voordat u ze weer inzet. U heeft dus ook geen aparte reinigingsvloeistof meer nodig; overzichtelijk, gemakkelijk en tijdsbesparend. De reisverpakking is klein genoeg om mee te mogen nemen in het vliegtuig.

Bausch Lomb Boston Alles-in-één-lenzenvloeistof Harde Lenzen Reisverpakking:
- handige alles-in-één lenzenvloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van uw harde lenzen;
- ‘s avonds niet meer uitgebreid lenzen reinigen;
- geen aparte reinigingsvloeistof nodig;
- handige reisverpakking, klein genoeg om in het vliegtuig mee te mogen nemen.

Hoe te gebruiken?
Was uw handen met milde zeep. Plaats de contactlenzen in de lege lenshouder en vul deze met de contactlensvloeistof. Laat de lenzen gedurende tenminste 4 uur of gedurende de nacht in de vloeistof staan. Haal de lenzen één voor één uit de lenshouder en wrijf beide zijden van de lens voorzichtig met 2 tot 4 druppels in de palm van uw hand gedurende 20 seconden schoon. Er is geen aparte dagelijkse reiniger nodig. Spoel de contactlens gedurende vijf 5 seconden af met een constante stroom van deze reinigingsvloeistof om losgewreven vuildeeltjes te verwijderen. 1 of 2 druppels in uw lens druppelen en u kunt deze inzetten.

Waarschuwingen
Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de bestanddelen van dit product of wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken. Niet geschikt voor zachte lenzen.

Ingredienten

Ingrediënten
Een steriele, gebufferde wateroplossing die poloxamine, hydroxyalkylfosfonaat, boorzuur, natrium boraat, natrium chloride, hydroxypropylmethyl cellulose en Glucam bevat en is geconserveerd met chloorhexidine gluconaat (0.003%), polyaminopropyl biguanide (0.0005%).

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bausch Lomb Boston Alles-in-één-lenzenvloeistof Harde Lenzen Reisverpakking 120ML?

Meer uit ons assortiment