9369.998 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Lenzenvloeistof>Lenzenvloeistof harde lenzen

Bausch Lomb Boston Reinigingsvloeistof Harde Lenzen 30ML

Reinigingsvloeistof voor harde lenzen

10,29
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bausch Lomb Boston Reinigingsvloeistof Harde Lenzen is voor het verwijderen van vuil en afvalstoffen van uw harde lenzen. Deze vloeistof heeft een witte kleur, zodat goed te zien is of u de lens vervolgens goed heeft afgespoeld. Tevens wordt het draagcomfort van uw lenzen verbeterd, omdat vetten en proteïnen van uw lenzen worden verwijderd .Na het reinigen is het de bedoeling om uw lenzen zorgvuldig af te spoelen, conform de uitleg van uw contactlensspecialist, waarna ze klaar zijn voor desinfectie met de bewaar- en inzetvloeistof van Boston.

Bausch Lomb Boston Reinigingsvloeistof Harde Lenzen:
- verwijdert vuil en afvalstoffen (zoals vetten en proteïnen) van uw harde lenzen;
- heeft een witte kleur, zodat goed te zien is of u de reinigingsvloeistof vervolgens goed heeft afgespoeld;
- verbetert het draagcomfort van uw lenzen.

Hoe te gebruiken?
Was altijd uw handen voor u uw lenzen of uw ogen aanraakt. Leg de lens in de palm van uw hand en doe enkele druppels op de lens. Wrijf vervolgens gedurende 20 seconden. Verwijder elk restant van deze reinigingsvloeistof door de lens zorgvuldig af te spoelen, conform de aanwijzingen van uw contactlensspecialist. Plaats de lens in de lenshouder en vul deze met verse bewaar- en inzetvloeistof van Boston.

Waarschuwingen
Niet gebruiken na verstrijken houdbaarheidsdatum, wannneer de verzegeling ontbreekt of verbroken is of wanneer u allergisch bent voor één van de ingrediënten. Niet geschikt voor zachte lenzen.
Ingredienten

Ingrediënten
Actief bestanddeel: Alkyl sulfaat surfactant (8.0 % w/v). Overige bestanddelen: Sodium chloride, Sodium fosfaat, non ionische alcohol surfactant, silica gel suspensie; bevat titanium dioxide.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bausch Lomb Boston Reinigingsvloeistof Harde Lenzen 30ML?

Meer uit ons assortiment