Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Badolie

Balneum Kalmerend Badolie 200ML

Verzorgt de zeer droge, ruwe, geirriteerde huid. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarriere tegen verdere uitdroging

13,69
  • Merk:  Balneum 
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 4042762047578
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Balneum Badolie Kalmerend verzorgt de zeer droge, ruwe, geïrriteerde huid. Het is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

De badolie bestaat voor een groot deel uit natuurlijke zuivere arachide olie en polidocanol. De olie vermengt zich uitstekend met het badwater (en blijft niet als een laagje op de oppervlakte drijven).

Tijdens het baden wordt de huid gereinigd en vormt zich een dun laagje werkzame olie op de huid. Dit laagje helpt de vet/vochtbalans in de huid te herstellen en biedt een langdurige verzorging en bescherming. Tegelijkertijd zorgt het bestanddeel laureth 5 (polidocanol) voor een kalmerend effect op de huid. Bij regelmatig gebruik voelt de huid ontspannen, zacht en soepel. Deze badolie is dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Balneum Kalmerend Badolie 200ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 77