DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Bach Flower Remedies Duizendguldenkruid 04 20ML
Bach Flower Remedies Duizendguldenkruid 04 20ML

Bach Flower Remedies Duizendguldenkruid 04 20ML

12,99
  • Merk: Bach
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 0741273004530
  • NUT-nummer: PL 500/6
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  42  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor mensen die makkelijk over zich heen laten lopen

Algemeen
Bach Flower Remedies 04 Centuary/Duizendguldenkuid wordt gebruikt bij gevoelens weinig wilskracht, gewillige dienaren, geen nee kunnen zeggen, gemakkelijk te imponeren, uit te buiten, te misbruiken.

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk:

1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid
6. Moedeloosheid en wanhoop
7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Bach Flower Remedies 04 Centuary/Duizendguldenkuid valt in groep 2.

Dosering
Doe 2 druppels in een glaasje mineraalwater en neem regelmatig een slokje of doe 2 druppels in een 30 ml mengflesje en neem minimaal 4 x daags 4 druppels, of meer naar behoefte. Als u meerdere remedies mengt (maximaal 7) doe 2 druppels van elke remedie in een 30 ml mengflesje met mineraalwater, gebruik als boven.

Indien een van de remedies Rescue Remedie is, dan moet u daarvan 4 druppels toevoegen of van de Rescue Spray 2 sprays. Indien er geen water voorhanden is: vier druppels van een remedie op de tong doen of twee sprays van de Rescue Spray.

Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Ingredienten:
Alcohol, tinctuur van duizendguldenkruid bloesem.


Vragen & Antwoorden
Wat is de dosering van dit product?

De dosering van de Dr Bach remedies wil nog wel eens voor verwarring zorgen. Het is de bedoeling dat u 2 druppels van de remedie (indien meer remedies nodig kunt u dit bijmengen) in 30 ml water mengen. Van de gemengde substantie neemt u de 8 druppels per dag. (4x per dag 2) De Dr. Bach remedies hebben invloed op de gemoedstoestand en niet zozeer op het fysieke lichaam. Hierdoor is een hoge dosering niet nodig en zeker niet effectiever.

Hoe neem ik de remedies in?

Voeg 2 druppels van elke door u gekozen remedie toe aan een glas water. Neem zo vaak als u wilt een slokje ervan, maar neem minstens 4 maal zo’n glas water per dag om lange termijn problemen op te lossen. Indien u meerdere remedies gebruikt is het handiger als u een 30 ml pipetflesje (mengflesje) koopt waar u van iedere remedie 2 druppels in doet, vervolgens het flesje vult met water en hiervan minimaal 4x 4 druppels per dag van neemt. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of appelazijn toevoegen.

Waarom bevat dit product alcohol?

Dr. Edward Bach gebruikte de alcohol voor het conserveren. Dit is noodzakelijk voor de microbacteriën die anders kunnen groeien in het op water gebaseerde middel. Alcohol is dus geen actief middel, maar wordt puur toegevoegd voor de houdbaarheid.

Hoe snel is er een effect merkbaar?

Bij sommige personen zijn er al direct verschillen merkbaar, bij een ander kan het een tijdje duren. Het is ook afhankelijk van het type emotie dat wordt behandeld. Elk geval is uniek.

Hoeveel remedies kan ik in een keer nemen?

Wij adviseren niet meer dan 7 remedies per keer te nemen. Het lijkt soms dat meerdere remedies van toepassing zijn, maar probeer dan te voelen wat u op dat moment voelt en kies dan de remedies die daarbij horen. Gevoelens en emoties uit het verleden kunnen later behandeld worden, eerst de gevoelens van het heden dienen behandeld te worden.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Als u twijfels heeft adviseren wij altijd eerst uw dokter of verloskundige te raadplegen. Met betrekking tot de alcohol zien wij geen gevaar, omdat het zo’n kleine hoeveelheid is. Indien u zich houdt aan de gebruikelijke dosering kunt u de remedies met een gerust gevoel toepassen.

Kunnen we de remedies alleen worden toegevoegd aan water?
Nee, ze kunnen ook toegevoegd worden aan thee, koffie, frisdrank, vruchtensap, etc. Omdat het gezondheidsproducten zijn, gaan we standaard uit van (mineraal)water. Bij hete dranken zal de alcohol verdampen, maar dat heeft geen effect op de werking van de remedie.
Wanneer kan ik stoppen met het nemen van de remedies?
Wanneer het probleem / emotie is verdwenen die behandeld werd. Het is niet noodzakelijk om de remedies te blijven nemen voor het geval dat het terugkomt, noch is het verslavend, noch is het schadelijk om ze te blijven nemen.
Zijn er combinaties die absoluut niet samen gebruikt mogen worden?
Nee, zelfs de remedies die het meest tegenovergestelde behandelen (Vervain en Wild Rose bijvoorbeeld, of Vine en Centaury) mogen soms gelijktijdig door dezelfde persoon worden genomen. Alles is afhankelijk van de persoonlijkheid en de huidige emotionele toestand van de persoon die wordt behandeld.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Vitakruid DIM Complex Capsules 60VCP

    Vitakruid DIM Complex Capsules | 60VCP

    -10%
    44,90
    49,89
  • Gratis verzending Bonusan Omega-3 MSC EPA Forte Softgels 60SG

    Bonusan Omega-3 MSC EPA Forte Softgels | 60SG

    53,57
    56,99
  • Bach Flower Remedies Walnoot 33 20ML

    Bach Flower Remedies Walnoot 33 | 20ML

    12,99
  • Gratis verzending Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6 Tabletten 1000TB

    Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphori... | 1000TB

    20,49
  • Weleda Evening Primrose Verstevigende Body Olie 100ML

    Weleda Evening Primrose Verstevige... | 100ML

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -15%
    17,84
    20,99