Hoofdpagina>Zelftest>Ph test strips

B Nagel B. Nagel Zuur/Base Strips 100ST

Zelftest voor de pH-waarde van het lichaam

10,95
  • Merk:  B Nagel 
  • Inhoud: 100ST
  • EAN: 8717473002487
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Biochemische processen in het lichaam vinden plaats bij een bepaalde waarde van de Zuur/Base-balans, de pH-waarde. Een niet optimale Zuur/Base-balans kan leiden tot allerlei ziekten. Ondermeer voeding en stress-situaties kunnen deze balans gemakkelijk verstoren. Een optimale Zuur/Base-balans heeft een pH-waarde tussen 6,8 en 7,4.

Het is raadzaam de pH-waarde regelmatig te controleren met behulp van Zuur/Base-strips. Bij voorkeur drie tot vier keer per dag. Ochtendurine kan een lage pH-waarde hebben (tussen 5,5 en 6,0). Door gezonde voeding kan deze waarde in de loop van de dag verbeteren.

Hoe te gebruiken?
100 uitneembare strips in boekvorm met kleurindicatie spectrum. Bijgeleverd wordt een tabel om gemeten waarden op bij te houden. Met behulp van de tabel die bij de strips wordt geleverd kunnen de gemeten pH-waarden overzichtelijk worden bijgehouden. Een therapeut kan daardoor goed inzicht krijgen in de Zuur/Base-balans van het lichaam.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?