Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen vrouw>Multivitamine vrouw

Axium Multi Vrouw Extra Capsules 60CP

Multivitamine speciaal voor de vrouw

13,85
  • Merk:  Axium 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711788350608
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Axium Multi Extra Vrouw is een multivitamine speciaal samengesteld voor de vrouw. Het bevat een groot aantal hooggedoseerde vitaminen, aangevuld met mineralen en natuurlijke bestanddelen voor energie (B-complex, ijzer, groene thee) en weerstand (o.a. vitamine C, D, Selenium en Zink). Het uitgebreide vitamine B complex ondersteunt de lichamelijke en geestelijke energie. De hoge doses antioxidant vitaminen C en E en Selenium helpen het hele jaar fit, gezond en vitaal te blijven. Vitamine C en D ondersteunen bij de vorming en behoud van sterke botten en tanden. Agnus Castus helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatie en overgang.

Kortom, een complete multivitamine die helpt gezond te bljiven.

Dosering
1 capsule Axium Multi Vrouw Extra per dag innemen met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor vrouwen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoedingsperiode in verband met de hoge dosering Vitamine A. Bij medicijngebruik eerst de huisarts raadplegen.

Ingredienten

Samenstelling per capsule
Hoeveelheid actieve bestanddelen en percentage ADH:
Vitamine A 800 mcg 100%
Vitamine B1 4 mg 364%
Vitamine B2 5 mg 357%
Vitamine B3 50 mg 313%
Pantotheenzuur (B5) 20 mg 333%
Vitamine B6 5 mg 357%
Foliumzuur (B11) 600 mcg 300%
Vitamine B12 7,5 mcg 300%
Vitamine B8 150 mcg 300%
Vitamine C 250 mg 313%
Vitamine D3 5 mcg 100%
Vitamine E (60 I.E.) 40 mg 333%
Vitamine K 225 mcg 300%
Choline 15 mg
Inositol 12,5 mg
Citrus bioflavonoïden 25 mg
Teunisbloemolie 343 mg
Calcium 50 mg 6%
Chroom 40 mcg 100%
Jodium50 mcg 33%
Koper 1 mg 100%
Magnesium 60 mg 16%
Mangaan 2 mg 100%
Molybdeen 25 mcg 50%
Selenium 55 mcg 100%
IJzer 14 mg 100%
Zink 5 mg 50%
Cimicifuga extract 50 mg
Agnus castus extract 25 mg
Groene thee extract 25 mg
Equisetum extract 25 mg

ADH is de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingredienten
Capsule (rundergelatine,bijenwas), Vitaminen, Teunisbloemolie, Emulgator (sojaolie, gehard), Magnesiumoxide, Calciumcarbonaat, Citrus Bioflavonoïden, Zilverkaars extract 7,3:1, Monnikspeper extract 16,7:1, Groene thee extract 1:1, Heermoes extract 4,8:1, Emulgator (sojalecithine), Choline, Ijzersulfaat, Inositol, Kleurstof (ijzeroxide), Zinkoxide, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Biotine, Seleniumgist, Kaliumjodide, Chroompicolinaat, Natriummolybdaat. 

Allergenen Informatie
Bevat Soja. Vrij van zetmeel, gluten, lactose, ei, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen.

Vragen & Antwoorden
Wat is ADH?
ADH staat voor Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid. De ADH geeft aan hoeveel van een vitamine of mineraal gemiddeld in de dagelijkse voeding aanwezig moet zijn om te voldoen aan de behoefte van die voedingsstof. In Nederland bepaalt de Gezondheidsraad voor verschillende groepen van de bevolking de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Daarnaast adviseert de Gezondheidsraad de regering op het gebied van voeding. De ADH is altijd gebaseerd op gemiddelden en geldt voor gezonde mensen in Nederland. Op basis van de ADH kan dus nooit een uitspraak gedaan worden over de individuele behoefte van personen. Individuele behoeften kunnen namelijk sterk variëren Zo is bekend dat bepaalde groepen mensen hogere behoeften hebben dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden. Dit geldt bijvoorbeeld voor kinderen in de groei, sporters, ouderen, zieken, mensen die roken, mensen die lijnen, zwangere vrouwen, etc.
Mag een product meer dan de ADH bevatten?
Ja, dat mag. Deze hoeveelheden zijn goed wanneer de aanbevolen dosering in acht wordt genomen.
Waarom een hooggedoseerd voedingssupplement?
Met de ADH worden de hoeveelheden voor vitaminen en mineralen aangegeven. Hoger gedoseerde vitaminen en mineralen ondersteunen een goede gezondheid. De vitaminebehoefte kan van persoon tot persoon variëren. In Nederland mag een product pas hooggedoseerd genoemd worden als dit product 3 keer de ADH dosering bevat. Dus 300% in plaats van 100% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Axium heeft veel van haar producten voorzien van hooggedoseerde vitaminen. De hoge doseringen die in de producten worden toegepast mogen gedurende langere tijd te gebruiken. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Wat is het beste moment van de dag om een voedingssupplement in te nemen?
Het maakt niet uit op welk moment van de dag je je vitaminen inneemt. Neem de capsule of tablet in met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.
Wat te doen bij slikproblemen?
Moeite met het slikken van capsules of tabletten is vaak een denkbeeldig probleem. Met het eten van een maaltijd slik je vaker grotere hoeveelheden door. Advies bij problemen met het slikken is om eerst wat te eten en vervolgens de capsule/tablet in de mond te nemen. Houd deze even in de mondholte zodat deze vochtig wordt. Hierdoor wordt de capsule enigszins glad. Wanneer je een slok water of vruchtensap neemt glijdt hij gemakkelijker naar binnen. Houd het hoofd daarbij naar voren, met de kin op de borst. Op deze manier is de keel maximaal geopend.
Kan de capsule kleiner gemaakt worden?

Ja, dat kan maar niet zonder gevolgen. Een kleinere capsule betekent:
een minder krachtig en compleet supplement (dus lagere hoeveelheden per bestanddeel en minder ingrediënten) en/of meerdere capsules per dag slikken

Onderzoek heeft aangetoond dat onze Axium gebruik(st)er de voorkeur geeft aan 1 capsule per dag. Reden waarom gekozen is voor de huidige capsulegroottes.

Wat zijn antioxidanten en vrije radicalen?
Antioxidanten zijn stoffen die het lichaam helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vervuilde lucht, sigarettenrook, stress situaties,  UV licht etc. Onder deze invloeden kunnen in ons lichaam veel vrije radicalen worden gevormd. Maar deze deeltjes kunnen ook vrijkomen bij het vrijmaken van energie uit voedingsstoffen.
Bevat dit product allergenen?
Kwaliteit staat bij Axium hoog in het vaandel. Bijna alle Axium producten zijn vrij van suiker, gluten, ei, gist, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen. De bijsluiters geven per product meer informatie.
Zijn natuurlijke vitaminen beter dan synthetische vitamines?
Synthetische vitaminen hebben dezelfde chemische structuur als de vitamines die van nature in ons voedsel voorkomen. Voor je lichaam maakt het niet uit hoe ze zijn gemaakt. Een uitzondering hierop is Vitamine E.
Is dit product geschikt voor tijdens de zwangerschap?
Tijdens zwangerschap is het belangrijk op uw vitamine A inname te letten. Dit is bij zwangerschap vastgesteld op 800 mcg per dag. Omdat Axium Multi Vrouw Extra 1000 mcg Vitamine A bevat en is daardoor niet geschikt om tijdens deze periode te slikken.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axium Multi Vrouw Extra Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 66