Hoofdpagina>Vitamines>Multivitamine man

Axium Multi Extra Man Capsules 60CP

Speciaal voor de man; voor extra energie en weerstand

14,24

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Axium 
 • Inhoud: 60CP
 • EAN: 8711788350509
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Axium Multi Extra Man is een multivitamine speciaal samengesteld voor de man. Het bevat een groot aantal vitaminen in hoge dosering, aangevuld met mineralen en natuurlijke bestanddelen voor energie (B-complex, Chroom, Magnesium en Ginseng) en weerstand (o,a, vitamine C, D, Selenium en Zink). Het uitgebreide vitamine B complex ondersteunt je lichamelijke en geestelijke energie. De hoge doses antioxidant vitaminen C en E en Selenium helpen je het hele jaar fit , gezond en vitaal te blijven. Zink en Selenium zijn goed voor de vruchtbaarheid van de man.
  Kortom, een complete multivitamine die je helpt gezond te blijven.


  Dosering
  1 capsule Axium Multi Extra Man per dag innemen met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor de man. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Ingredienten

  Samenstelling per capsule
  Hoeveelheid actieve bestanddelen en percentage van de ADH

  Vitamine A 720 mcg 90%
  Vitamine B1 20 mg 1818%
  Vitamine B2 25 mg 1786%
  Vitamine B3 25 mg 156%
  Pantotheenzuur (B5) 20 mg 333%
  Vitamine B6 25 mg 1786%
  Foliumzuur (B11) 200 mcg 100%
  Vitamine B12 25 mcg 1000%
  vitamine B8 25 mcg 50%
  Vitamine C 250 mg 313%
  Vitamine D3 4,5 mcg 90%
  Vitamine E ( 200 I.E.) 134 mg 1117%
  Vitamine K1 60 mcg 80%
  Biofl avonoïden 25 mg
  Inositol 25 mg
  PABA 5 mg
  Pompoenpitolie 377 mg
  Rutine 12.5 mg
  Chroom 50 mcg 125%
  Jodium 50 mcg 33%
  Kalium 5 mg
  Selenium 50 mcg 91%
  Zink 5 mg 50%
  Cayenne fructus pulv. 25 mg
  Damiana folia extract 15 mg
  Koreaanse Gingseng 100 mg
  Muira Puama 25 mg
  Sabal Fructus extract 5 mg

  ADH is de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

  Ingredienten
  Capsulewand: Gelatine, Glycerol, Kleurstoffen (ijzeroxiden,
  titaandioxide).
  Capsule-inhoud: Vitaminen, Pompoenpitolie, Koreaanse Ginseng, Plantaardig vet, Seleniumgist, Bioflavonoïden, Cayenne fructus poeder, Muira Puama, Sojalecithine, Bijenwas, Sojaolie (gehard), Damiana fol. extract, Zinksulfaatmonohydraat, Kaliumchloride, Sabal fructus extract, Kaliumjodide, Chroomchloride.

  Bevat geen 
  Suiker, zetmeel, gluten, lactose, ei, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen.

  Vragen & Antwoorden
  Is Axium geschikt voor diabetici?

  Ja. De Axium voedingssupplementen kunnen gebruikt worden door diabetici.

  Wat gebeurt er bij een tekort aan vitaminen?

  Een langdurig en ernstig tekort kan tot ernstige ziekteverschijnselen leiden. Minder ernstige tekorten leiden weliswaar niet tot ziekte-verschijnselen maar wel tot verschijnselen zoals vermoeidheid, verminderde eetlust, gebrek aan concentratie, slapeloosheid,haaruitval etc.

  Wat is het beste moment van de dag om dit product in te nemen?

  Neem de capsule of tablet in met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

  Wat is ADH?

  ADH staat voor Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid. De ADH geeft aan hoeveel van een vitamine of mineraal gemiddeld in de dagelijkse voeding aanwezig moet zijn om te voldoen aan de behoefte van die voedingsstof. In Nederland bepaalt de Gezondheidsraad voor verschillende groepen van de bevolking de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Daarnaast adviseert de Gezondheidsraad de regering op het gebied van voeding. De ADH is altijd gebaseerd op gemiddelden en geldt voor gezonde mensen in Nederland. Op basis van de ADH kan dus nooit een uitspraak gedaan worden over de individuele behoefte van personen. Individuele behoeften kunnen namelijk sterk variëren Zo is bekend dat bepaalde groepen mensen hogere behoeften hebben dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden. Dit geldt bijvoorbeeld voor kinderen in de groei, sporters, ouderen, zieken, mensen die roken, mensen die lijnen, zwangere vrouwen, etc.

  Mag een voedingssupplement meer dan de ADH bevatten?

  Ja, dat mag.  Deze hoeveelheden zijn goed wanneer de aanbevolen dosering in acht wordt genomen.

  Waarom een hooggedoseerd voedingssupplement?
  Met de ADH worden de hoeveelheden voor vitaminen en mineralen aangegeven. Hoger gedoseerde vitaminen en mineralen ondersteunen een goede gezondheid. De vitaminebehoefte kan van persoon tot persoon variëren. In Nederland mag een product pas hooggedoseerd genoemd worden als dit product 3 keer de ADH dosering bevat. Dus 300% in plaats van 100% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Axium heeft veel van haar producten voorzien van hooggedoseerde vitaminen. De hoge doseringen die in de producten worden toegepast mogen gedurende langere tijd te gebruiken. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  Wat is het beste moment van de dag om een voedingssupplement in te nemen?
  Het maakt niet uit op welk moment van de dag je je vitaminen inneemt. Neem de capsule of tablet in met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.
  Wat te doen bij slikproblemen?
  Moeite met het slikken van capsules of tabletten is vaak een denkbeeldig probleem. Met het eten van een maaltijd slik je vaker grotere hoeveelheden door. Advies bij problemen met het slikken is om eerst wat te eten en vervolgens de capsule/tablet in de mond te nemen. Houd deze even in de mondholte zodat deze vochtig wordt. Hierdoor wordt de capsule enigszins glad. Wanneer je een slok water of vruchtensap neemt glijdt hij gemakkelijker naar binnen. Houd het hoofd daarbij naar voren, met de kin op de borst. Op deze manier is de keel maximaal geopend.
  Kan de capsule kleiner gemaakt worden?

  Ja, dat kan maar niet zonder gevolgen. Een kleinere capsule betekent:
  een minder krachtig en compleet supplement (dus lagere hoeveelheden per bestanddeel en minder ingrediënten) en/of meerdere capsules per dag slikken

  Onderzoek heeft aangetoond dat onze Axium gebruik(st)er de voorkeur geeft aan 1 capsule per dag. Reden waarom gekozen is voor de huidige capsulegroottes.

  Wat zijn antioxidanten en vrije radicalen?
  Antioxidanten zijn stoffen die het lichaam helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vervuilde lucht, sigarettenrook, stress situaties,  UV licht etc. Onder deze invloeden kunnen in ons lichaam veel vrije radicalen worden gevormd. Maar deze deeltjes kunnen ook vrijkomen bij het vrijmaken van energie uit voedingsstoffen.
  Bevat dit product allergenen?
  Kwaliteit staat bij Axium hoog in het vaandel. Bijna alle Axium producten zijn vrij van suiker, gluten, ei, gist, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen. De bijsluiters geven per product meer informatie.
  Zijn natuurlijke vitaminen beter dan synthetische vitamines?
  Synthetische vitaminen hebben dezelfde chemische structuur als de vitamines die van nature in ons voedsel voorkomen. Voor je lichaam maakt het niet uit hoe ze zijn gemaakt. Een uitzondering hierop is Vitamine E.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Axium Multi Extra Man Capsules 60CP?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 24