Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen 50+>Multivitamine 50-plus

Axium Multi Extra 50+ Capsules 60CP

Zorgt voor een fit en vitaal gevoel voor vijftigplussers

16,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Axium 
 • Inhoud: 60CP
 • EAN: 8711788351308
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Axium Multi Extra 50+ is een multivitamine met een groot aantal vitaminen in hoge dosering, aangevuld met mineralen en natuurlijke bestanddelen. Voor een fit en vitaal gevoel voor mensen van 50 jaar en ouder.Het uitgebreide vitamine B complex geeft lichamelijke en geestelijke energie. Extra energie haal je ook uit Koreaanse Ginseng. Voor de ondersteuning van de weerstand bevat deze formule vitamine C.
  Vitamine C en D ondersteunen het behoud van sterke botten en tanden. Het geheugen wordt ondersteund door een hoge dosering vitaminen B1, B3, B6 en B12. Kortom, een complete multivitamine die je helpt gezond te blijven.


  Dosering
  Gebruiksadvies
  1 capsule Axium Multi Exta 50+ per dag innemen met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor volwassenen van 50 jaar en ouder. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Waarschuwing

  Bij medicijngebruik eerst een arts raadplegen.

  Ingredienten

  Samenstelling per capsule
  Hoeveelheid actieve bestanddelen en percentage van de ADH

  Bètacaroteen 7,5 mg
  Vitamine B1 5 mg 455%
  Vitamine B2 5 mg 357%
  Vitamine B3 55 mg 344%
  Pantotheenzuur (B5) 18 mg 300%
  Vitamine B6 6 mg 429%
  Foliumzuur (B11) 400 mcg 200%
  Vitamine B12 10 mcg 400%
  Vitamine C 100 mg 125%
  Vitamine D3 4,5 mcg 90%
  Vitamine E (75 I.E.) 50 mg 417%
  Vitamine K1 30 mcg 40%
  Calcium 100 mg 13%
  Chroom 30 mcg 75%
  Jodium 50 mcg 33%
  Koper 1,5 mg 150%
  Magnesium 50 mg 13%
  Mangaan 2 mg 100%
  Molybdeen 30 mcg 60%
  Selenium 50 mcg 91%
  IJzer 7 mg 50%
  Zink 10 mg 100%
  Ginkgo biloba extract (50:1) 40 mg
  Koreaanse Gingseng
  extract (5:1) 40 mg
  Kattenklauw extract (4:1) 40 mg

  ADH is de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

  Ingredienten
  Capsulewand: Gelatine, Glycerol, Kleurstoff en (ijzeroxiden).
  Capsule-inhoud: Sojaolie, Vitaminen, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide, Plantaardig vet, Gestand. Ginkgo biloba extract (50:1), Gestand. Koreaans Ginseng extract (5:1), Katteklauw extract (4:1), Zinksulfaat, Seleniumgist, IJzersulfaat, Sojalecithine, Sojaolie (gehard), Bijenwas, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Kaliumjodide, Chroompicolinaat, Natriummolybdaat.

  Bevat geen
  Suiker, zetmeel, gluten, lactose, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s en kleurstoffen.

  Vragen & Antwoorden
  Is Axium ook geschikt voor diabetici?

  Ja. De Axium voedingssupplementen kunnen gebruikt worden door diabetici.

  Wat gebeurt er bij een tekort aan vitaminen?

  Een langdurig en ernstig tekort kan tot ernstige ziekteverschijnselen leiden. Minder ernstige tekorten leiden weliswaar niet tot ziekte-verschijnselen maar wel tot verschijnselen zoals vermoeidheid, verminderde eetlust, gebrek aan concentratie, slapeloosheid,haaruitval etc.

  Wat is het beste moment van de dag om dit product in te nemen?

  Neem de capsule of tablet in met wat water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

  Wat is ADH?

  ADH staat voor Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid. De ADH geeft aan hoeveel van een vitamine of mineraal gemiddeld in de dagelijkse voeding aanwezig moet zijn om te voldoen aan de behoefte van die voedingsstof. In Nederland bepaalt de Gezondheidsraad voor verschillende groepen van de bevolking de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Daarnaast adviseert de Gezondheidsraad de regering op het gebied van voeding. De ADH is altijd gebaseerd op gemiddelden en geldt voor gezonde mensen in Nederland. Op basis van de ADH kan dus nooit een uitspraak gedaan worden over de individuele behoefte van personen. Individuele behoeften kunnen namelijk sterk variëren Zo is bekend dat bepaalde groepen mensen hogere behoeften hebben dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden. Dit geldt bijvoorbeeld voor kinderen in de groei, sporters, ouderen, zieken, mensen die roken, mensen die lijnen, zwangere vrouwen, etc.

  Mag een voedingssupplement meer dan de ADH bevatten?

  Ja, dat mag. Deze hoeveelheden zijn goed wanneer de aanbevolen dosering in acht wordt genomen.

  Waarom een hooggedoseerd voedingssupplement?
  Met de ADH worden de hoeveelheden voor vitaminen en mineralen aangegeven. Hoger gedoseerde vitaminen en mineralen ondersteunen een goede gezondheid. De vitaminebehoefte kan van persoon tot persoon variëren. In Nederland mag een product pas hooggedoseerd genoemd worden als dit product 3 keer de ADH dosering bevat. Dus 300% in plaats van 100% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Axium heeft veel van haar producten voorzien van hooggedoseerde vitaminen. De hoge doseringen die in de producten worden toegepast mogen gedurende langere tijd te gebruiken. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  Wat te doen bij slikproblemen?
  Moeite met het slikken van capsules of tabletten is vaak een denkbeeldig probleem. Met het eten van een maaltijd slik je vaker grotere hoeveelheden door. Advies bij problemen met het slikken is om eerst wat te eten en vervolgens de capsule/tablet in de mond te nemen. Houd deze even in de mondholte zodat deze vochtig wordt. Hierdoor wordt de capsule enigszins glad. Wanneer je een slok water of vruchtensap neemt glijdt hij gemakkelijker naar binnen. Houd het hoofd daarbij naar voren, met de kin op de borst. Op deze manier is de keel maximaal geopend.
  Kan de capsule kleiner gemaakt worden?

  Ja, dat kan maar niet zonder gevolgen. Een kleinere capsule betekent:
  een minder krachtig en compleet supplement (dus lagere hoeveelheden per bestanddeel en minder ingrediënten) en/of meerdere capsules per dag slikken

  Onderzoek heeft aangetoond dat onze Axium gebruik(st)er de voorkeur geeft aan 1 capsule per dag. Reden waarom gekozen is voor de huidige capsulegroottes.

  Wat zijn antioxidanten en vrije radicalen?
  Antioxidanten zijn stoffen die het lichaam helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vervuilde lucht, sigarettenrook, stress situaties,  UV licht etc. Onder deze invloeden kunnen in ons lichaam veel vrije radicalen worden gevormd. Maar deze deeltjes kunnen ook vrijkomen bij het vrijmaken van energie uit voedingsstoffen.
  Bevat dit product allergenen?
  Kwaliteit staat bij Axium hoog in het vaandel. Bijna alle Axium producten zijn vrij van suiker, gluten, ei, gist, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen. De bijsluiters geven per product meer informatie.
  Zijn natuurlijke vitamines beter dan synthetische vitamines?
  Synthetische vitaminen hebben dezelfde chemische structuur als de vitamines die van nature in ons voedsel voorkomen. Voor je lichaam maakt het niet uit hoe ze zijn gemaakt. Een uitzondering hierop is Vitamine E.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Axium Multi Extra 50+ Capsules 60CP?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 60