Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.490 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oogverzorging>Oogserum

Avylon Skin Therapy Eye Serum 50ML

Ontwikkeld voor de wallen en de rimpeltjes rondom de ogen

59,95
  • Merk:  Avylon
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8716035124339
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Avylon Skin Therapy Eye Serum is speciaal ontwikkeld om de wallen en de rimpeltjes rondom de ogen tegen te gaan.

Het ontstaan van wallen onder de ogen
De huid onder onze ogen is ongeveer vier maal zo dun als de huid elders op ons lichaam. Dit is één van de redenen waarom het normale verouderingsproces van de huid beter zichtbaar is rondom onze ogen.
De wallen onder de ogen ontstaan doordat de huid zijn elasticiteit verliest en omdat de huid hier erg dun is. De onderhuidse bloedvaatjes schijnen door de huid heen waardoor de donkere kringen ontstaan.

Wallen verdwijnen
Het unieke aan het gepatenteerde procédé van de Avylon serie is dat het niet zoals bijna bij alle crème de huid van buitenaf behandeld, maar van binnenuit werkt om zich te herstellen. Hierdoor zorgt niet alleen de Argireline in het Avylon Eye Serum dat in korte tijd de rimpels rond de ogen verdwijnen, maar dat alle werkstoffen direct in de huid werken.
Het Eyeseryl in het Avylon Eye Serum versterkt de huid onder de ogen en zorgt voor een goede vochthuishouding waardoor de huid wordt uitgerekt en de wallen zichtbaar worden en laat de wallen onder de ogen binnen 10 tot 15 dagen verdwijnen. Ook de elasticiteit en de veerkracht van de huid wordt in zeer korte tijd hersteld waardoor de huid er niet alleen jonger uit komt te zien, maar ook beter wordt beschermt tegen de weersinvloeden.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Avylon Skin Therapy Eye Serum 50ML?

Meer uit ons assortiment