Hoofdpagina>Huishouden>Handig voor in huis>Babyfoon

Avent Babyfoon Digitaal Beeld 620 1ST

Met helder beeld en geluid

174,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Avent 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8710103745426
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Avent Babyfoon Digitaal Beeld 620 is een unieke handsetkoppeling voor een volledig afgeschermde, beveiligde verbinding met uw baby. De babyfoon heeft een 2,7 inch kleurenscherm in hoge resolutie. In combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie voor minimale interferentie. U kunt uw baby dag en nacht zien, met kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker.

Het geluid en beeld is helder. U kunt uw baby niet alleen zien, maar ook horen met kristalhelder geluid van hoge kwaliteit.

Schakel de ECO-modus in om het stroomverbruik te verlagen wanneer uw baby rustig is, terwijl u toch verbonden blijft met uw baby via de unieke verbindingsindicatie. In de ECO-modus maken wordt de audio- en videoverbinding uitgeschakeld en maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt.

De ouderunit waarschuwt u wanneer uw monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is zodat u altijd verbonden bent met uw baby. U weet altijd wanneer de monitor binnen bereik is en is verbonden. Het bereik binnen tot 50 meter en het bereik buiten is tot 300 meter.

Met de handige oplaadbare ouderunit kunt u uw baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat u de unit opnieuw moet opladen.

Soms is het geruststellende geluid van uw stem het enige dat uw baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakelt u deze essentiële functie in en kunt u overal in huis met uw baby communiceren.

Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kunt u kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die uw baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.

Met deze optie kunt u de microfoongevoeligheid van de babyunit instellen. De microfoongevoeligheid bepaalt welk geluidsniveau door de babyunit wordt opgevangen.


Heeft u een vraag over Avent Babyfoon Digitaal Beeld 620 1ST?