Hoofdpagina>Etherische olie

Aromed Etherische Wierook Olie 10ML

O.a. ontspannend en verkoelend op de geest

18,95
  • Merk:  Aromed 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714139002294
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aromed Wierook olie heeft als ingrediënt de Boswellia carterii. Deze altijd groene boom, groeit tot 8 meter hoogte en heeft stervormige gele bloemen en dikke takken vanaf de grond..

De boom heeft een papierachtige schors. De geurige hars parelt uit de bast nadat deze is beschadigd om zichzelf te beschermen. De boom komt oorspronkelijk uit de droge bergstreken van India en Arabië. De Afrikaanse of Arabische wierook of Frankincense is afkomstig van de Boswellia carterii, deze komt heden veel voor in Noordoost Afrika en Zuidoost Arabië. Wierook essentiële olie wordt door stoomdistillatie gewonnen uit de hars van de boom. Het heeft een lichtgele of groenachtige kleur en is kruidig, harsig van geur. Wierook wordt gebruikt in de parfumindustrie.

Hoe te gebruiken?
Enkele druppels toevoegen aan uw basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Waarschuwingen
Etherische olie is niet voor inwendig gebruik. Vermijd ontstekingsbronnen of open vuur houden. Niet puur op de huid aanbrengen. Het is mogelijk dat er soms een overgevoeligheid kan ontstaan. Stop dan met het gebruik van dit product op de huid.

Ingredienten

Bij gebruik op de huid, dient de olie wel gemengd te worden met een basisolie. 20 druppels is 1 ml essentiële olie. 1 volle eetlepel is ± 15 ml basisolie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aromed Etherische Wierook Olie 10ML?