9367.593 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Aromed Etherische Rozemarijn Olie 10ML

Olie op basis van Rozemarijn

7,95
  • Merk:  Aromed
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714139002218
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aromed Rozemarijn olie heeft als ingrediënt Rosmarinus officinalis.Rozemarijn kan ongeveer 1-2 meter hoog worden en wordt geteeld in de Verenigde Staten,Spanje, Frankrijk en Noord Afrika. Rozemarijn is een houtige, altijd groene en winterharde heester. De plant bloeit van maart tot mei met kleine blauwwitte bloemen. De olie wordt verkregen door stoomdistillatie uit de verse bloeiende toppen en is kleurloos tot lichtgeel met een sterk, kruidig, muntachtige geur. Het wordt gebruikt in mannenparfums, eau de cologne en als smaakstof in levensmiddelen.


Hoe te gebruiken?
Bij gebruik op de huid, dient de olie gemengd te worden met een basisolie.
20 druppels is 1 ml essentiële olie. 1 volle eetlepel is ± 15 ml basisolie.
- Badolie: 10 dr. oplossen in 10 ml melk, lepel honing, neutrale shampoo of een hand bad- of zeezout en toevoegen aan het badwater.
- Huid of massage olie: 12 dr. mengen met 30 ml basisolie in een lege PET fles en goed schudden.
- Verdampen: 6-10 dr. toevoegen aan water en in een verdamper of brander plaatsen.
- Stomen: voeg 4-6 dr. toe aan een schaal met 1 l. heet water en bedek uw hoofd boven de schaal met een doek en adem de hete stoom in.


Waarschuwing
Etherische olie is niet voor inwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en de slijmvliezen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet bij ontstekingsbronnen of open vuur houden. Niet puur op de huid aanbrengen. Het is mogelijk dat er soms een overgevoeligheid kan ontstaan. Stop dan met het gebruik van dit product op de huid. Deze olie niet gebruiken bij baby’s, kinderen, tijdens zwangerschap, epilepsie en hoge bloeddruk.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aromed Etherische Rozemarijn Olie 10ML?

Meer uit ons assortiment