Hoofdpagina>Etherische olie

Aromed Etherische Lavendel Olie 10ML

Olie op basis van lavendel

9,95
  • Merk:  Aromed 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714139002157
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aromed LavendeL Olie heeft als ingrediënt de Lavandula augustifolia. Een groenblijvende, houtige struik die tot 1 meter hoog kan groeien, met lichtgroene, smalle, draadvormige bladeren en bloemen met een violet blauwe kleur. De Lavendel wordt nu overal ter wereld gecultiveerd, maar oorspronkelijk komt de plant o.a. uit Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland, Australië, Tasmanië, Griekenland. De olie wordt door stoomdestillatie uit de bloeiende toppen gehaald en is een kleurloos tot lichtgeel met een zoet, bloemig, kruidige geur. Het wordt gebruikt als geurstofcomponent in zepen, cosmetica, lotions, parfums, en als smaakmiddel in voedingsmiddelen en drankenEnkele druppels toevoegen aan je basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Hoe te gebruiken?
Enkele druppels toevoegen aan je basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Waarschuwingen
Etherische olie is niet voor inwendig gebruik.Vermijdt contact met de ogen en de slijmvliezen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet bij ontstekingsbronnen of open vuur houden. Niet puur op de huid aanbrengen. Het is mogelijk dat er soms een overgevoeligheid kan ontstaan. Stop dan met het gebruik van dit product op de huid. De eerste maanden van de zwangerschap niet gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aromed Etherische Lavendel Olie 10ML?