Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Stomen (inhaleren)>Stoomolie

Aromed Etherische Citroen Olie 10ML

Olie op basis van echte citroen

Korting 15%
7,25 6,16
  • Merk:  Aromed 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714139002058
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aromed Citroen Olie heeft als ingrediënt de Citrus limonum. De citroenvrucht groeit aan een groenblijvende boom met donkergroene aromatische bladeren. De geurende bloemen ontwikkelen zich tot gele vruchten. De boom draagt het gehele jaar door zijn vruchten. De etherische olie word door persing gewonnen uit de buitenste gedeelte van de schil van de bijna rijpe vruchten. Citroen olie is wit tot licht geel van kleur en heeft een licht fris, scherp, licht zoet, citrusachtige geur.
Citroen olie wordt als smaakstof gebruikt in de farmaceutische en voedselindustrie en als geurstof in zeep, wasmiddelen en cosmetische producten. Maar ook in de aromatherapie wordt het veelvuldig ingezet voor zijn veelzijdige eigenschappen.

Hoe te gebruiken?
Enkele druppels toevoegen aan uw basis olie, massage olie of basiscrème. Voor therapeutische werking bij aromatherapie.

Waarschuwing
Etherische olie is niet voor inwendig gebruik.Vermijdt contact met de ogen en de slijmvliezen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet bij ontstekingsbronnen of open vuur houden. Niet puur op de huid aanbrengen. Citroen olie is fototoxisch en daarom raden wij aan de eerste uren na gebruik op de huid direct zonlicht of zonnebank te vermijden. Het is mogelijk dat er soms een overgevoeligheid kan ontstaan. Stop dan met het gebruik van dit product op de huid.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aromed Etherische Citroen Olie 10ML?