Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Cholesterol supplementen

Armolipid Plus Tabletten 30TB

Natuurlijk voedingssupplement

23,60
  • Merk:  Armolipid 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8712207046218
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Armolipid Plus Tabletten is een natuurlijk voedingssupplement met berberine, rode gist rijst, polycosanolen (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt). Cholesterol is een vetstof die we voor één derde uit onze voeding halen, en waarbij de overige twee derden wordt aangemaakt door onze lever. Er bestaat maar één soort cholesterol maar meerdere transportsystemen van cholesterol. HDL (High Density Lipoproteins), ook wel goede cholesterol genoemd, en LDL (Low Density Lipoproteins), de zogeheten slechte cholesterol. Te veel slechte cholesterol kan zich opstapelen tegen de wanden van de bloedvaten en zich daar ophopen. Dit kan het risico op hart- en vaatziekten (zoals een hartinfarct en cerebrovasculair accident) aanzienlijk verhogen. Evenwichtige voeding, met veel fruit en groenten, en weinig verzadigde vetten, regelmatig bewegen en stoppen met roken helpen bij de strijd tegen slechte cholesterol. Armolipid Plus Tabletten geeft ondersteuning bij de controle van het lipidenprofiel (cholesterol en triglyceriden). In verscheidene klinische studies met Armolipid Plus Tabletten heeft de gecombineerde werking van deze natuurlijke ingrediënten bijgedragen tot het beter onder controle houden van het cholesterolgehalte en een vermindering van de triglyceriden.

Dosering
De aanbevolen hoeveelheid is een tablet per dag. Neem de tablet in met wat water.

Waarschuwingen
- Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
- Buiten het bereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar
- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag uw arts om raad.
- Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid® PLUS spijsverteringsproblemen (dyspepsie) en spierpijn kunnen soms voorkomen. Dit leidt echter zelden tot het stopzetten van de behandeling.

Ingredienten

Samenstelling
Een tablet Armolipid Plus bevat berberine chloride 500 mg, rode gist rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), polycosanol 10 mg, foliumzuur 0,2 mg, co-enzym Q10 2,0 mg en astaxanthine 0,5 mg 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Armolipid Plus Tabletten 30TB?