Bestel nu
0
€ 0,00
Arkopharma Arkosterol Capsules 60CP
Arkopharma Arkosterol Capsules 60CP

Arkopharma Arkosterol Capsules 60CP

15,37
  • Merk: Arkopharma
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8715345003624
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Draagt bij tot de instandhoudig van normale cholesterolgehalten

Algemeen
De Arkosterol Capsules van Arkopharma bevatten natuurlijke bestanddelen die bijdragen aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. De actieve ingrediënten in de capsules zijn onder meer rode gist rijst en monacoline K. Deze stoffen dragen bij aan de regulering van het cholesterol in het lichaam.

Dosering
's Middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met een groot glas water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Arkopharma Arkosterol dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke dagdosering Arkosterol Rode Gist Rijst capsules bevat 10 mg Monacoline K en 14 mg Suikerrietextract van policosanolen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist