DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CP
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CP
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CPpackshot
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CPzijde verpakking
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CPOnderkant verpakking
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CPPot

Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules 150CP

15% korting
29,5434,75
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345003884
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bevat monacoline K

Algemeen
Akrocaps Rode Gist Rijst bevat per capsule 54 mg Rode gist rijst, waarvan monacoline 2,9 mg. Rode Gist Rijst reguleert de aanmaak van cholesterol in de lever dankzij het bestanddeel Monacoline K. Daarnaast is het in staat om het slechte cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Dit komt doordat Rode Gist Rijst ook rijk is aan plantensterolen.

Het omhulsel van de Arkocaps Rode Gist Rijst capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de gefermenteerde rijstkorrel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
Dagelijks 1 capsule bij voorkeur tijdens de avondmaaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.


Ingrediënten

Samenstelling per capsule
Voor 1 capsule: Rode Gist Rijst 54 mg waarvan monacoline 2,9 mg

Ingrediënten
Zetmeel bio, rode gist rijst bio (Monascus purpureus). Capsule 100% plantaardig: Hydroxypropylmethylcellulose. Bevat geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij. Vegan.

Allergenen informatie
Glutenvrij.

Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Monascus purpureus Went.  In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Rode Gist Rijst alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Rode Gist Rijst dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: