Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Ontlasting zachter maken

Arkocaps Laksavital Capsules 45CP

Voor een natuurlijke stoelgang

7,87
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001460
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Laksavital bevat per capsule 430 mg van het zaadvlies van de Plantago Ovata (Laksavital). Laksavital draagt bij aan een natuurlijke stoelgang door de volume en hydratatie van de ontlasting te verhogen. Synthetische laxeermiddelen zijn niet meer nodig door de darmregulerende werking van Arkocaps Laksavital.

Arkocaps Laksavital capsules zijn van plantaardige oorsprong en bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en/of smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Plantago ovata Forsk. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Laksavital alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Laksavital dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 430 mg van het zaadvlies van de Plantago ovata en is gestandaardiseerd op 30 % gomslijm.

Ingrediënten

Poeder van het zaadvlies van de Psyllium (Plantago ovata Forsk.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Laksavital Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 70