Hoofdpagina>Afvallen>Groene koffie

Arkocaps Groene Koffie Capsules 45CP

Groene koffie boonpoeder

Korting 15%
8,18 6,95
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003822
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Arkocaps Groene Koffie bevat per capsule 390 mg Groene Koffie boonpoeder. De ongebrande bonen van Groene Koffie zijn rijk aan de stof chlorogeenzuur (GCA). GCA heeft een stimulerende werking op de vetstofwisseling.

Het omhulsel van de Arkocaps Groene Koffie capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de boon, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering

‘s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Coffea arabica L., Coffea canephora Pierre ex A. Froehner. Arkocaps Groene Koffie bevat cafeïne en is derhalve niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (Cafeïne gehalte circa 33 mg per dag). Arkocaps Groene Koffie dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde".
Ingredienten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg Groene Koffie boonpoeder.

Ingredienten
Groene Koffie arabica en robusta boonpoeder (Coffea arabica L., Coffea canephora Pierre ex A. Froehner) – Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en kiezelzuur. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Groene Koffie Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment