Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Dennenknop Capsules 45CP
Arkocaps Dennenknop Capsules 45CP

Arkocaps Dennenknop Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,25 7,01

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001286

×

of

Productbeschrijving

Voor een opgeluchte neus

Algemeen
Arkocaps Dennenknop bevat per capsule 250 mg poeder van de knop van de Pinus Sylvestris (Grove Den). Dennenknop bevat van nature essentiële oliën die slijm in de longen vloeibaar maakt. Hierdoor wordt het ophoesten van slijm gemakkelijker en kunt u weer genieten van een opgeluchte en vrije neus. Arkocaps Dennenknop kan tevens worden ingezet bij keel- en voorhoofdsholteontsteking, doordat het een antiseptische werking heeft.

Het omhulsel van de Arkocaps Dennenknop capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de knop, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur – en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Pinus sylvestris L. Het gebruik van Arkocaps Dennenknop wordt tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. Arkocaps Dennenknop dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 250 mg van de knop van de Pinus sylvestris.

Ingrediënten

Dennenknop poeder (Pinus sylvestris L.). Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist