Voor Hardere Darminhoud
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag & darm>Darm>Voor hardere darminhoud

Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP

Darmtransit

8,02
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001538
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht voor bij een te snelle darmtransit. Blauwe Bosbes is rijk aan vitamine A en C en Tanninen. Tanninen zorgen ervoor dat de ontlasting dikker wordt gemaakt, waardoor u geen last meer hoeft te hebben van diarree. Naast dat Blauwe Bosbes goed is voor de darmen, helpt het ook om het gezichtsvermogen in het donker te bevorderen.

Het omhulsel van de Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de bosbesvrucht, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 380 mg van de bosbesvrucht van de Vaccinium myrtillus en is gestandaardiseerd op 0,5% tannines (uitgedrukt in pyrogallol).

Ingrediënten

Blauwe Bosbesvrucht poeder (Vaccinium myrtillus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Vragen & Antwoorden
Wat is het effect van Blauwe Bosbes op mijn gezondheid?

De Blauwe Bosbes vruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe Bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacterien die via het voedsel zijn opgenomen.

Blauwe bosbes bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen om het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de microcirculatie te bevorderen.

De Blauwe Bosbes ondersteunt het lichaamseigen herstel van vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 21