Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag & darm>Darm>Voor hardere darminhoud

Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP

Darmtransit

8,02
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001538
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht darmtransit.
Het omhulsel van de Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de bosbesvrucht, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingredienten

Samenstelling:
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 380 mg van de bosbesvrucht van de Vaccinium myrtillus en is gestandaardiseerd op 0,7 % tannine.

Etiket

Ingredienten:
Blauwe Bosbesvruchtpoeder (Vaccinium myrtillus, 79,8%, hetzij 380 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.


Vragen & Antwoorden
Wat is het effect van Blauwe Bosbes op mijn gezondheid?

De Blauwe Bosbes vruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe Bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacterien die via het voedsel zijn opgenomen.

Blauwe bosbes bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen om het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de microcirculatie te bevorderen.

De Blauwe Bosbes ondersteunt het lichaamseigen herstel van vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 23