DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML1
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML2
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML3
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML4
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML5
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML 0
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML 1
Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML 2

Aquafresh Tandsteen Controle Tandpasta - voor gezonde tanden 75ML

24 reviews

14% korting
2,142,49
  • Merk: Aquafresh
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 8710464120016
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Helpt tegen tandplak en opbouw van tandsteen en voor sterke tanden*

Algemeen
Aquafresh Tandpasta Tandsteen Controle is een klinisch geteste tandpasta voor dagelijks gebruik. De tandpasta met drievoudige werking is voorzien van reinigende microdeeltjes die tandplak op milde wijze helpt verwijderen* een laagje om te tanden legt om deze te beschermen om zo de opbouw van tandplak en tandsteen tegen te vaan.

  • Tandpasta voor Frisse adem, sterk glazuur & gezond tandvlees *
  • Tandpasta 3-in-1 bescherming voor het gehele gezin
  • Tandpasta met mintsmaak voor een frisse adem
  • De tandpasta helpt tandvlees te beschermen
  • Tandpasta met 24-uurs glazuurschild*
  • De tandpasta gaat de opbouw van tandplak tegen
  • De tandpasta gaat de opbouw van tandsteen tegen, bij regelmatig poetsen
  • in een recyclebare plastic tube en dop
  • Niet voor kinderen jonger dan 7 jaar.

* bij regelmatig poetsen

Hoe te gebruiken?
Volg altijd de aanwijzingen op het etiket. Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.
Ingrediënten

Aqua, sorbitol, hydrated silica, glycerin, pentasodium triphosphate, PEG-6, alumina, sodium lauryl sulfate, aroma, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, titanium dioxide, chondrus crispus (carrageenan), sodium fluoride, sodium saccharin, sodium hydroxide, limonene, CI 73360, CI 74260, CI 74160, Bevat natriumfluoride (1450 ppm F¯)

Waarschuwingen

Niet voor kinderen jonger dan 7 jaar. Buiten bereik van kinderen houden. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen.

Reviews24 reviews

9/10 op basis van 24 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

8/10

Pee

7 september 2023

Hele fijne tandpasta met frisse nasmaak!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Maxim W.

16 april 2023

Ter afwisseling gebruik ik regelmatig deze tandpasta. Zorgt voor propere gezonde tanden. Deze heeft een aangename smaak en behoudt een langdurig frisse adem. de naam 'tandsteen controle' wilt niet zeggen dat het tandsteen probleem miraculeus zal oplossen en je hiervoor niet meer naar de tandarts hoeft te gaan, ik geloof wel in de werking van een 'ondersteunende functie' dat het helpt om het proces hiervan wat te vertragen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Wil

9 november 2022

Prima tandpasta. Snelle levering. Ik bestel vaker hier en gaat altijd goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lars

10 augustus 2022

Top, fijne smaakt en helpt met het voorkomen van tandsteen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

J.J.M.

14 juli 2022

Zoals al jaren een goed product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

rood76

14 april 2022

Deze nu een paar weken in gebruik en het is echt een heerlijke tandpasta. Heb andere tandpastas gebruikt tegen tandsteen maar die waren niet zo fijn als deze, geen grof gevoel van schuren en een dof mondgevoel maar een fris en zelfs een schoner gevoel dan met normale aquafresh tandpasta. volgende keer weer!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anne

13 april 2022

Het is altijd afwachten of een tandpasta een fijne smaak heeft. Ik hou zelf niet teveel van pepermunt en al snel vind ik een tandpasta teveel erna proeven. Gelukkig viel dat bij deze tandpasta mee en was de smaak prima. De prijs is ook fijn, niet een hele dure tandpasta als je kijkt naar de andere merken/ varianten. De reden om deze te proberen is het tandsteen. Ik heb daar vaak last van en hoor ik vaak terug van de tandarts. Om dat te testen zal ik hem langere tijd moeten proberen. Ik gebruik hem nu een paar weken en het is nog te vroeg om daarover te oordelen. Ik ben benieuwd of dat ook uiteindelijk helpt. Qua verpakking is het prima maar de tandpasta wat eruit komt word je helemaal vrolijk van. Het is blauw, rood en wit. Al met al ben ik heel blij met deze tandpasta en zal ik hem langere tijd gebruiken om erachter te komen of het helpt tegen tandsteen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ronaldkoeman90

11 april 2022

Namens Reviewclub mocht ik deze tandpasta testen. Ik ben nu een week bezig en vind het een erg fijne tandpasta. Een hele dag een schoon gevoel. Of het echt tegen tandsteen werkt durf ik nog niet te zeggen. Maar al met al zeer tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

alex

6 april 2022

Uitstekende tandpasta. Mij tanden voelen heel glad en mijn mond lekker fris.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Monique

6 april 2022

Deze tandpasta heeft een lekker frisse smaak en maakt mijn tanden goed schoon. Ik weet niet of deze tandpasta effectief is tegen tandsteen, maar mijn tanden voelen in ieder geval schoon aan. De tandarts zal het me de volgende keer wel vertellen! De tandpasta zit in een handige tube met klikdop en heeft de bekende rood/wit/blauw-kleur. Vrolijk tanden poetsen! Al met al een prima tandpasta voor deze prijs!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Patricia183

4 april 2022

Tandpasta met de bekende 3 strepen. Prima smaak, behoudt langdurig een frisse adem. Vooralsnog geen tandsteen te bekennen (maand geleden alles verwijderd bij tandarts). Lijkt dat het weg blijft. Tanden voelen na gebruik erg glad. Voorlopig blijf ik deze gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Bob25

30 maart 2022

Ik heb zelf veel last van tandsteen. Elke keer bij de tandarts moet er weer een hoop verwijderd worden. Ik ben deze tandpasta nu een week aan het proberen in de hoop dat het de aanmaak van tandsteen verminderd. Tot nu toe vind ik de smaak erg lekkef, fris maar niet te sterk. Mijn tanden voelen goed schoon na het poetsen. Ik kan nu nog niet zeggen of het al werkt tegen het tandsteen maar ik blijf het zeker proberen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

ElAs

28 maart 2022

Namens Reviewclub heb ik deze Aquafresh tandsteencontrole tandpasta getest. Ik poets 2x per dag mijn tanden. Ik gebruik iets meer tandpasta dan ik normaal gewend ben. Het is een gladde tandpasta met een licht frisse smaak die snel weer verdwijnt. Ik heb niet het gevoel dat ik mijn tanden goed heb gepoetst omdat mijn tanden niet zo glad aanvoelen en geen fris mondgevoel heb. Dit alles hoeft niets te zeggen over de werking en de kwaliteit van de tandpasta. Of het echt tegen tandsteen helpt, kan ik onvoldoende beoordelen. De afgelopen weken hebben mij niet overtuigd dit product zelf te kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

sabine

27 maart 2022

Deze tandpasta heb ik gratis mogen uittesten, ik ken dat merk wel, maar had deze nog nooit gekocht.Ik vind deze tandpasta wel een lekkere smaak hebben,je hebt ook een lekker frisse smaak in de mond achteraf. De kleurtjes vind ik ook wel mooi. Het design van de tube is mooi en duidelijk. Het is een gladde pasta die mooi oplost.Of ze helpt tegen tandsteen is nu nog moeilijk te zeggen daar ik ze nog niet zo lang gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Patricia183

26 maart 2022

Tandpasta met de bekende 3 strepen. Erg frisse smaak en blijft lang behouden. Vooralsnog te kort in gebruik om te bepalen of het echt helpt om tandsteen te voorkomen. Maar blijf deze voorlopig wel gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Prinses18

23 maart 2022

Ik was uitverkoren om deze tandpasta te mogen testen. Ik ken het merk wel, maar heb nooit dit product gebruikt. Het is een fijne tandpasta, wat je een fris en schoon gevoel geeft. Uiteraard is de tandpasta voorzien van de karakteristieke gekleurde strepen wat aquafresh zo typeert. Of het ook de aanmaak van tandsteen tegengaat of verminderd, kan ik nog niks over zeggen. Hiervoor gebruik ik deze tandpasta nog te kort voor.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ilse

23 maart 2022

Ik heb de tandpasta van Aquafresh sinds enkele dagen in gebruik. De tandpasta van Aquafresh ken ik reeds van uit het verleden, maar de Tandsteen Controle is nieuw voor mij. Ik was nieuwsgierig om te zien of deze ook deed wat het beloofd. In eerste instantie merk ik dat de e tandpasta zorgt voor een fris gevoel in de mond, ook voor langere termijn. De smaak daarentegen is niet te sterk. Het is een milde muntsmaak. De tandpasta lijkt zeker geen agressieve methode te hebben om de tandplak aan te pakken. Ik merk wel reeds dat mijn tanden na het gebruik zeer zuiver aanvoelen. Wat voor mezelf ook heel belangrijk is. Het geeft me een goed gevoel van zelfvertrouwen. Om de invloed op mijn tandsteen na te gaan, ga ik de tandpasta eerst wat langer nog moeten uitproberen. Zoals alle tubes van Aquafresh is ook deze weer makkelijke in gebruik. De tube knijpt makkelijk weg en zit er leuk uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nicole

14 maart 2022

frisse tandpasta maakt de tanden goed schoon ik ben tevreden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Claudia

1 maart 2022

Lekkere smaak en helpt goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marianne

2 december 2021

heerlijk schone tanden en minder tandsteen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ton

27 september 2021

Het is vooral de prijs kwaliteit verhouding die mij tevreden stemd. Ik voel merkbaar de werking van de speciale tandpasta.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Erik

22 september 2021

Frisse tandpasta die mijn tanden helpt beschermen tegen cariës door de fluor die dit product bevat. Het geeft u ook een aangename adem.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ch

8 mei 2021

Goed voor mijn tanden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

A. van Dommelen

15 mei 2019

fijne tandpasta

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment:

  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Davitamon Multi Vrouw Tabletten 60TB

    Davitamon Multi Vrouw Tabletten | 60TB

    -20%
    15,99
    19,99
  • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

    Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

    1,49
  • Parodontax Ultra Clean Tandpasta - dagelijkse tandpasta tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Ultra Clean Tandpasta - dag... | 75ML

    5,59
  • Vitis Tandpasta Gezond Tandvlees 75ML

    Vitis Tandpasta Gezond Tandvlees | 75ML

    5,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist