Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.242 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandpasta>Mini tandpasta

Aquafresh Tandpasta Freshmint Mini 20ML

Tandpasta in een handig meeneem formaat

0,79
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Aquafresh Tandpasta Freshmint Mini is een tandpasta in meeneemformaat met de bekende 3-voudige werking van Aquafresh voor gezond tandvlees, sterke tanden en een frisse adem. Gaatjes ontstaan als suikers in voeding en drinken door tandplak worden omgezet in zuren die de tanden verzwakken. De fluoride beschermt de tanden en kiezen tegen het suikerzuur. Fluoride maakt de tanden niet alleen sterker maar vormt ook een laag om ze te beschermen. Poets tweemaal per dag om de tandpasta de laten doen wat het belooft.

Aquafresh Tandpasta Freshmint Mini:
- met 3-voudige werking
- gezond tandvlees, sterke tanden en een frisse adem
- met fluoride tegen suikerzuuraanvallen
- bescherming tegen gaatjes
- handig meeneemformaat

Hoe te gebruiken?
Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. 2x daags poetsen en niet meer dan 3x, Slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, hydrated silica, sorbitol, glycerin, sodium lauryl sulfate, xanthan gum, aroma, titanium dioxide, PEG-6, sodium fluoride, sodium saccharin, carrageenan, limonene, CI 73360, CI 74160, Bevat natriumflouride (1450 ppm F¯).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aquafresh Tandpasta Freshmint Mini 20ML?

Meer uit ons assortiment