Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Schimmelinfecties>Voetschimmel>Voetschimmel poeder

Apotex Miconazol 20GR

Bij infecties van de huid en nagels veroorzaakt door schimmels en gisten

4,58

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

  Algemeen
  Apotex Miconazol 20mg Poeder wordt gebruikt bij infecties van huid en nagels die veroorzaakt worden door voor miconazolnitraat gevoelige schimmels en gisten.

  Dosering
  Huidinfecties
  Een weinig miconazolnitraat antischimmelpoeder apotex 20 mg/g, één of tweemaal per dag op het aangedane huidgedeelte aanbrengen en dun uitstrijken. Bij de behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig strooipoeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot de huidafwijking geheel is verdwenen (meestal na twee tot vijf weken).

  Nagelinfecties
  De geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk knippen. Eén tot tweemaal per dag een weinig miconazolnitraat antischimmelpoeder apotex 20 mg/g, op de geïnfecteerde nagel uitstrijken en de nagel afdekken met een niet-geperforeerde hechtpleister. De behandeling voortzetten, ook na het loskomen van de geïnfecteerde nagel (meestal na twee tot drie weken), totdat hergroei van een gezonde nagel en volledige genezing zijn opgetreden (meestal na ongeveer 32 weken).

  Waarschuwingen
  U mag Apotex Miconazol 20mg Poeder niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Miconazolnitraat
  Wilt u weten wat miconazol is? Bekijk dan hier meer informatie over miconazolnitraat en zie de bijbehorende producten die De Online Drogist aanbiedt.

  Heeft u een vraag over Apotex Miconazol 20GR?