DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Anti-aging mannen

Anti-aging gezichtsverzorging voor mannen? Vertraag huidveroudering met anti-aging producten die speciaal voor mannen ontwikkeld zijn: makkelijk in gebruik én doeltreffend! Lees meer
  • Dagcrème

    Vichy Liftactiv Collagen Specialist dagcrème 50ML
    Gratis verzending

    Vichy Liftactiv Collagen Specialist dagcrème | 50ML

    (85)
    Voorraad: > 50
    41,95
    10% korting
    37,76
  • Dag & Nacht

    Vichy Homme Structure Force Dagverzorging 50ML
    Gratis verzending

    Vichy Homme Structure Force Dagverzorging | 50ML

    (4)
    Voorraad: > 50
    22,95
    10% korting
    20,66
  • Nivea Men Protect & Care Intensieve Hydraterende Creme 50ML

    Nivea Men Protect & Care Intensieve Hydratere... | 50ML

    (9)
    Voorraad: > 50
    10,49
    10% korting
    9,44
  • Dagcrème

    La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30 50ML
    Gratis verzending

    La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30 | 50ML

    (40)
    Voorraad: > 50
    35,50
  • L'Oréal Paris Men Expert Anti-rimpel Gezichtscrème 50GR

    L'Oréal Paris Men Expert Anti-rimpel Gezichtscrème | 50GR

    Voorraad: > 50
    15,99
    33% korting
    10,79
  • L'Oréal Paris Men Expert Pure Carbon Gezichtscrème 50ML

    L'Oréal Paris Men Expert Pure Carbon Gezichtscrème | 50ML

    Voorraad: 16
    12,99
    31% korting
    8,99
  • Nivea Men Hyaluron Hydraterende Anti-Age Gezichtsgel 50ML

    Nivea Men Hyaluron Hydraterende Anti-Age Gezi... | 50ML

    Voorraad: > 50
    17,99
  • Nivea Men Anti-Age 2-in-1 Power Hydraterende Creme 50ML
    Gratis verzending

    Nivea Men Anti-Age 2-in-1 Power Hydraterende ... | 50ML

    Voorraad: > 50
    40,99
  • Nivea Men Active Energy Gezichtsgel 50ML

    Nivea Men Active Energy Gezichtsgel | 50ML

    Voorraad: > 50
    14,90
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    GRN Gentlemen's Organic Q10  Dagcreme met Hennep & Hop 50ML

    GRN Gentlemen's Organic Q10 Dagcreme m... | 50ML

    Voorraad: 35
    14,95
  • Ahava Men Time to Energize Age Control Moisturizing Cream SPF15 50ML
    Gratis verzending

    Ahava Men Time to Energize Age Control Mo... | 50ML

    Voorraad: 9
    32,95

Anti-rimpel crème voor mannen

Veel mannen hebben last van een vette huid. Helaas wil dat niet zeggen dat een vette huid geen last van rimpelvorming kan hebben. Ook de mannenhuid heeft behoefte aan hydratatie en vocht. Door de huid te verzorgen en hydrateren met een anti-aging producten, verkleint u de kans op rimpelvorming. Zo kunnen mannen ook langer genieten van een gladde huid! Gebruik bijvoorbeeld eens de anti-aging producten van NIVEA Men of L'Oréal Paris Men Expert.

NIVEA MEN Active Age


NIVEA MEN Active Age is ontwikkeld voor mannen die willen dat hun huid op hun best uit blijft zien, door tekenen van rimpels te verminderen en de huid te verstevigen. De anti-aging lijn voor mannen bestaat uit drie producten, namelijk dagcrème, nachtcrème en aftershave balsem. NIVEA MEN Active Age Aftershave Balsem Nivea Men Active Age Aftershave Balsem biedt maar liefst 6 effecten in 1 applicatie! Het resultaat is een huid die niet alleen onmiddellijk hersteld en gezond aanvoelt, maar ook glad, comfortabel en vitaal. De balsem verzacht de huid onmiddelijk en beschermt tegen irritatie. De huid voelt gehydrateerd en verstevigd aan (tot 24 uur lang), zonder een vet of plakkerig laagje achter te laten. De balsem trekt snel in. Te gebruiken na het scheren. Gebruik het product in combinatie met de andere active age producten van NIVEA voor een optimaal resultaat.

NIVEA MEN Active Age Vochtinbrengende Dagcrème
Met Nivea Men Active Age Dagcrème bent u klaar voor de dag! Het product is speciaal ontwikkeld voor mannen die willen dat hun huid er op zijn best uitziet. Het resultaat is een huid die niet alleen onmiddellijk hersteld en gezond aanvoelt, maar ook glad, comfortabel en vitaal. De dagcrème verzacht de huid onmiddelijk en beschermt tegen irritatie. De huid voelt gehydrateerd en verstevigd aan (tot 24 uur lang), zonder een vet of plakkerig laagje achter te laten. Gebruik dit product iedere ochtend na een face wash. Gebruik het product in combinatie met de andere active age producten van NIVEA voor een optimaal resultaat.

NIVEA MEN Active Age Nachtcrème
Met de Active Age Nachtcrème geeft u uw huid een boost tijdens de nacht. De nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor mannen die willen dat hun huid er op zijn best uit blijft zien. Voor herstel van de huid gedurende de nacht, versnelt de aanmaak van nieuwe cellen waardoor de huid er fris uitziet. De nachtcrème verstevigd de huid en de gezichtscontouren. De crème voelt niet vet of plakkerig aan en trekt snel in. Gebruik Active Age nachtcrème 's avonds na de reiniging. Voor een optimaal resultaat gebruikt u dit product in combinatie met de Active Age dagcrème en Aftershave balsem.

L'Oréal Paris Men Expert

Ook bij Men Expert van L'Oréal Paris vindt u twee producten die helpen huidveroudering tegen te gaan en de huid een jonger uitziende look te geven. Dit zijn de Vita Lift 5 crème en de Stop Rimpels crème van L'Oréal Paris Men Expert.

Men Expert Vita Lift 5 Crème
Een hydraterende crème die intensief werkt tegen huidveroudering. De crème vermindert fijne lijntjes en rimpels en beschermt tegen de vorming van nieuwe lijntjes en rimpels. Daarnaast verstevigt de crème het gezicht en hals en geeft het een fris resultaat. Na vier weken gebruik ziet de huid er zichtbaar jonger uit. Breng Vitalift 5 crème iedere ochtend en avond aan op een gereinigd gezicht. Gebruik bijvoorbeeld een face wash om het gezicht te reinigen. Breng de crème aan op gezicht en hals. Kan ook in plaats van aftershave gebruikt worden.

Men Expert Stop Rimpels Crème
Een gezichtscrème die de vorming van rimpels en fijne lijntjes vermindert. De crème zorgt voor een jonger uitziende huid en verzorgt en hydrateert de huid intensief. Inclusief UV-filter ter bescherming van de huid zodat zonlicht en schadelijke invloeden van buitenaf minder snel rimpels zullen vormen.