Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.069 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Stomen (inhaleren)>Balsem vrijer ademen

Aman Prana Rudolf Kruidenbalsem Bio 5ML

Adem vrij dankzij 10 natuurlijke en biologisch gecertificeerde essentiële oliën

23,95
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Aman Prana Rudolf Kruidenbalsem Bio is een krachtige en luxueuze balsem in pocket formaat. Rudolf! is van hoge kwaliteit, samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten van uitsluitend biologische oorsprong, 100% natuurlijk. Adem vrij dankzij 10 natuurlijke en biologisch gecertificeerde essentiële oliën van ravintsara, wintergreen, eucalyptus, tijm, akkermunt, salie, ceder, pepermunt, kruidnagel en kaneel, ingekapseld in kokosolie en carnaubawas.
Ondersteunt een goede ademhaling, verfrist, lucht op en verzorgt de huid. Kan gebruikt worden tijdens een fysieke dip of gewoon op kantoor voor een diepere ademhaling, tijdens het mediteren of het sporten. Rudolf! kruidenbalsem is beschikbaar in pocket formaat voor on-the-go gebruik.

Hoe te gebruiken?
Een pinktipje krachtige kruidenbalsem volstaat per toepassing. Wrijft u het in op uw bovenlip of onder uw neus, dan ervaart u direct het weldoend effect. Wilt u Aman Prana Rudolf Kruidenbalsem Bio gebruiken bij een kindje jonger dan 3 jaar? Overleg dit dan eerst met een gezondheidsprofessional of arts.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aman Prana Rudolf Kruidenbalsem Bio 5ML?

Meer uit ons assortiment