9371.578 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondspoeling

Aman Prana Mondolie Menta 200ML

100% biologisch en natuurlijk, voor een optimale mondhygiëne

25,95
  • Merk:  Aman Prana
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5425013645423
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Aman Prana Mondolie Menta is een 100% natuurlijke mondolie met essentiële oliën van munt, kruidnagel, kaneel, oregano en kokosolie voor een optimale mondhygiëne. Oil pulling is een Ayurvedisch gebruik om de mond grondig te reinigen en wordt al meer dan 2000 jaar gedaan. Door te spoelen met de olie, bereikt u de gehele mondholte zodat ook tong en tandvlees gereinigd worden. De olie werkt zuiverend en is 100% natuurlijk en biologisch en geheel vrij van chemische toevoegingen.

Hoe te gebruiken?
Spoel en gorgel dagelijks met 1 koffielepel (5ml) mondolie van Amanprana gedurende 1 tot 3 minuten. In de ochtend is dit het beste direct na het opstaan, voor of na het tandenpoetsen en voor het ontbijt. In de avond voor of na het tandenpoetsen.

Voor oil pulling naar Ayurvedische gebruik: Spoel maandelijks 20 tot 30 minuten met 1 eetlepel (15ml) mondolie van Amanprana. Bij een kuur kun u dit dagelijks doen.

Laat de Amanprana mondolie door u gehele mond heen gaan zodat deze op alle plekjes terecht komt. Op deze manier vermengt de mondolie zich met het speeksel. Vervolgens de olie uitspugen, nooit doorslikken. Doe dit bij voorkeur niet in uw spoelbak maar in de vuilnisbak, om verstopte leidingen te voorkomen.


Ingredienten

Ingrediënten
Oliemengeling met planten- en kruidenextracten: 49% olijfoliexb, 40% hennepoliexb, 9% kokosoliexbF, 2% Menta olie (groene muntSb, kaneel takSb, kruidnagelSB, oreganoSb, kaneel schorsSb).

X=extra vierge olie, S=essentiële olie, B=Bio (BE-BIO-02), F=Fairtrade. THC vrij (kleiner dan 10mg/kg).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aman Prana Mondolie Menta 200ML?

Meer uit ons assortiment