Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Aman Prana Mondolie Foeniculum 200ML
Aman Prana Mondolie Foeniculum 200ML
Aman Prana Mondolie Foeniculum 200ML1

Aman Prana Mondolie Foeniculum 200ML

28,99
  • Merk: Aman Prana
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5425013645447
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

100% biologisch en natuurlijk, voor een optimale mondhygiëne

Algemeen
Aman Prana Mondolie Foeniculum is een 100% natuurlijke mondolie met essentiële oliën van venkel, kruidnagel, kaneel, oregano en kokosolie voor een optimale mondhygiëne. Oil pulling is een Ayurvedisch gebruik om de mond grondig te reinigen en wordt al meer dan 2000 jaar gedaan. Door te spoelen met de olie, bereikt u de gehele mondholte zodat ook tong en tandvlees gereinigd worden. De olie werkt zuiverend en is 100% natuurlijk en biologisch en geheel vrij van chemische toevoegingen.

Hoe te gebruiken?
Spoel en gorgel dagelijks met 1 koffielepel (5ml) mondolie van Amanprana gedurende 1 tot 3 minuten. In de ochtend is dit het beste direct na het opstaan, voor of na het tandenpoetsen en voor het ontbijt. In de avond voor of na het tandenpoetsen.

Voor oil pulling naar Ayurvedische gebruik: Spoel maandelijks 20 tot 30 minuten met 1 eetlepel (15ml) mondolie van Amanprana. Bij een kuur kun u dit dagelijks doen.

Laat de Amanprana mondolie door u gehele mond heen gaan zodat deze op alle plekjes terecht komt. Op deze manier vermengt de mondolie zich met het speeksel. Vervolgens de olie uitspugen, nooit doorslikken. Doe dit bij voorkeur niet in uw spoelbak maar in de vuilnisbak, om verstopte leidingen te voorkomen.


Ingrediënten

Ingrediënten
Oliemengeling met planten- en kruidenextracten: 49% olijfoliexb, 40% hennepoliexb, 9% kokosoliexbF, 2% Foeniculum-olie (kaneel takSb, kruidnagelSb, venkelSb, oreganoSb, kaneel schorsSb).

X=extra vierge olie, S=essentiële olie, b=BIO (BE-BIO-02), F=Fairtrade. THC vrij (kleiner dan 10mg/kg).


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist