Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Luizen>Luizenshampoo

Arkopharma Altopou Anti-Luis Shampoo 125ML

Werkende Shampoo tegen luizen en neten

Korting 15%
8,75 7,44
  • Merk:  Arkopharma 
  • Inhoud: 125ML
  • EAN: 3578832546012
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
ANTI LUIS shampoo bevat vier essentiële oliën (Lavendel, Geranium, Rozemarijn en Tea-tree) die de kriebelverminderen en de hoofdhuid herstellen. ANTI LUIS shampoo is de perfecte aanvulling op een parasieten behandelingsprogramma.
Producent Arkopharma staat bekend om haar kwalitief hoogstaande producten op natuurlijke basis. Met een aanwezigheid in meer dan 65 landen is Arkopharma één van de grootste aanbieders van natuurproducten.

Hoe te gebruiken?
Maak het haar nat, breng de shampoo aan en laat het een paar minuten inwerken. Spoel het haar zorgvuldig uit en herhaal dit indien nodig. Kam het haar met een luizen/netenkam.

Vragen & Antwoorden
Het product dat ik momenteel tegen hoofdluis gebruik lijkt niet goed te werken, wat nu?

Tegen de antihoofdluismiddelen is de hoofdluis steeds vaker resistent (ongevoelig). Als een middel niet werkt, probeer dan een middel waar een andere werkzame stof in zit.

Hoe werkt dit product?

ANTI LUIS lotion bevat 5% Dimeticon, een silicoon preparaat zonder pesticiden dat de luis onschadelijk maakt door er een filmlaagje omheen te vormen. De luis wordt op deze wijze afgesloten van lucht en is uitgeschakeld.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Altopou Anti-Luis Shampoo 125ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 19