Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.936 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes kind

Alpine Pluggies Kids Oordopjes 1ST

Goede gehoorbescherming voor kinderen

Korting 10%
12,95 11,66
  • Merk:  Alpine
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717154023541
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

De Alpine Pluggies Kids zijn speciale oordopjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar en kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo zorgen deze oordoppen met uniek filtersysteem er voor dat de kleine kinderoortjes bijvoorbeeld worden beschermt tegen overmatig omgevingslawaai, voorkomen ze dat er water in de gehoorgang komt tijdens het zwemmen of douchen en verbetert het de drukregulatie tijdens het opstijgen en dalen van een vliegtuig. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat de Pluggies helpen bij het verbeteren van de concentratie. Ideaal dus voor kinderen die last hebben van concentratieproblemen op school.

Het zeer comfortabele AlpineThermoShape materiaal, dat gebruikt is bij de ontwikkeling van de Alpine Pluggies Kids, vormt zich gemakkelijk naar de gehoorgang. Hierdoor blijven de dopjes goed op hun plaatst zitten en zal uw kindje er veel plezier van ervaren. Ook volwassenen met kleine gehoorgangen, die last ervaren van 'grotere' oordoppen, kunnen op comfortabele wijze genieten van de Pluggies.

Dempingswaarde van de Pluggies Kids:
Frequentie Hz631252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarde dB 23,925,8 25,3 25,0 26,5 30,4 28,7 26,0
Standaard afwijking dB 3,1 3,6 2,7 3,2 4,2 3,5 4,0 4,8
Verwachte dempingswaarde dB (APV) 20,8 22,2 22,6 21,8 22,3 26,9 24,7 21,2
De oordoppen worden geleverd met een kunstof bewaardoosje en zes vrolijke stickers, waarmee uw kindje het bewaardoosje kan versieren. Op de stickers is bovendien ruimte voor het noteren van de naam van de eigenaar. Zo worden de Pluggies nog persoonlijker en leuker!

Hoe te gebruiken?

De Pluggies zijn eenvoudig in het oor aan te brengen met de meegeleverde Alpine inbrenghuls. Na gebruik dient u voor een optimale levensduur oordopjes goed schoon te houden. Met de Alpine Clean Reinigingspray kunt u ze snel en gemakkelijk schoonmaken en desinfecteren.

Vragen & Antwoorden
Van welk materiaal zijn de oordoppen gemaakt?

De Alpine filteroordoppen zijn van AlpineThermoShape materiaal. Door de lichaamswarmte wordt het materiaal zachter en vormt het zich perfect naar het oor. Hierdoor is de pasvorm zeer goed, blijven de oordopjes op hun plek zitten en zijn de oordoppen bijzonder comfortabel. Verder is AlpineThermoShape materiaal hypoallergeen, siliconenvrij, latexvrij, bevat het geen kleurstoffen of weekmakers en geeft het geen allergische reacties.

Hoelang gaan de oordopjes mee?

Dat is afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt. Een oordop die dagelijks wordt gedragen gaat gemiddeld drie à vier maanden mee. Alpine SleepSoft oordoppen worden vaak elke nacht gebruikt en gaan gemiddeld drie tot vier maanden mee. Alpine SwimSafe, Alpine FlyFit en Alpine Pluggies Kids oordoppen worden meestal veel minder vaak gedragen en kunnen wel twee jaar mee gaan. Regelmatig reinigen met lauwwarm water en zeep, verlengt de levensduur van de oordoppen.

Hebben de oordoppen een CE-markering?

Alle Alpine producten zijn CE-gecertificeerd. De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan essentiële eisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Hoe moet ik de oordopjes indoen?

Voor het inbrengen kan de meegeleverde inbrenghuls gebruikt worden. De inbrenghuls is een plastic buisje met een opening aan de onderkant. Door deze opening is het mogelijk om de inbrenghuls over het steeltje van de oordop te schuiven. Plaats de oordop op de inbrenghuls en trek daaropvolgend het oor een beetje omhoog. Plaats nu met een draaiende beweging de oordop in het oor totdat de oordop goed aansluit. Vervolgens blijft de oordop correct in het oor zitten en kan je de inbrenghuls weer rustig terugtrekken.

Hoe kan ik mijn oordoppen schoonmaken?

Maak de oordoppen schoon met lauwwarm water en zeep. Goed en regelmatig reinigen verlengt de levensduur van de oordoppen.

Zijn deze oordopjes ook geschikt voor kinderen?

Voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar adviseren we de Alpine Pluggies Kids oordoppen. Deze oordoppen zijn kleiner waardoor ze beter in kleine kinderoren passen.

Wat is het verschil tussen wax-, schuim- en filteroordoppen?

De onderstaande tabel laat deze verschillen goed zien.

 

Wax- en schuimoordoppen

Alpine filteroordoppen

Dempen alleen schadelijk geluid

-

+

Zorgen dat spraak verstaanbaar blijft

-

+

Voorkomen afgesloten gevoel

-

+

Zijn comfortabel

-

+

Zijn drukregulerend

-

+

Zijn hygiënisch

+

(bij éénmalig gebruik)

+

Zijn herbruikbaar

-

+

Zijn schoon te maken

-

+

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Alpine Pluggies Kids Oordopjes 1ST?

Meer uit ons assortiment